Tehnički kutak > Tuning skutera

Remen Malossi

<< < (5/7) > >>

Punisher:
Što će mi sada uvijek ovako jadno ići sa Malossijevim remenom,tj. kupio ga 'za vraga' ?  :dontknow:
I hvala na opširnom odgovoru  :notworthy: samo mi preporuči centralni i oprugice (ili da stavim sve serijsko).  :dontknow:

Mr J:

--- Citat: Punisher - 10 Listopad, 2006, 17:15:11 ---Što će mi sada uvijek ovako jadno ići sa Malossijevim remenom,tj. kupio ga 'za vraga' ?  :dontknow:
I hvala na opširnom odgovoru  :notworthy: samo mi preporuči centralni i oprugice (ili da stavim sve serijsko).  :dontknow:

--- Kraj citata ---
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Ja cu poluditi!!!
Promijeni to i ici ce bolje!!!

Zuti centralni by malossi i opruge kvacila serijske!!!

Doomsday:
Dakle, ono što je naš kolega MJ tako elokventno želio reći jest da je tvoj skut patio od kombinacije problema, koja se ne može rješit samo s remenom...  :laughing11:

Drugim riječima, taj Malossi remen je OK, možda će malo manje trajat i malo si ga više platija nego šta si mora, ali je OK...  :icon_biggrin:

Sad, da bi riješija problem do kraja, moraš prominit centralnu oprugu (žuta Malossi) i 3 male opruge kvačila (zeleni Malossi ili serijski, po vlastitom nahođenju, ali kako si već krenija s Malossi-jem... :toothy12: ) i tu ti dobro dođu upute koje je naš cijenjeni kolega MJ već naveo...  :laughing7:

Eto, jel to bilo teško...  :toothy3:

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 10 Listopad, 2006, 19:35:25 ---Dakle, ono što je naš kolega MJ tako elokventno želio reći jest da je tvoj skut patio od kombinacije problema, koja se ne može rješit samo s remenom...  :laughing11:

Drugim riječima, taj Malossi remen je OK, možda će malo manje trajat i malo si ga više platija nego šta si mora, ali je OK...  :icon_biggrin:

Sad, da bi riješija problem do kraja, moraš prominit centralnu oprugu (žuta Malossi) i 3 male opruge kvačila (zeleni Malossi ili serijski, po vlastitom nahođenju, ali kako si već krenija s Malossi-jem... :toothy12: ) i tu ti dobro dođu upute koje je naš cijenjeni kolega MJ već naveo...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
To mu i govorim cijelo vrijeme... nije dijete da ne kuzi...

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 10 Listopad, 2006, 19:35:25 ---Dakle, ono što je naš kolega MJ tako elokventno želio reći jest da je tvoj skut patio od kombinacije problema, koja se ne može rješit samo s remenom...  :laughing11:

--- Kraj citata ---
Nije bilo teško... problem je u tome što sam na pitanja uvijek dobivao odgovor manje i usput se sjetio još pitanja koja bi postavio i na kraju ispalo da kao munjen pitam jednu te istu stvar cijelo vrijeme. Uglavnom hvala svima na pomoći  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju