Tehnički kutak > Tuning skutera
dell 17.5 & 19 štelanje
siljo5555:
jel moze neko rec u cem je problem, skut je ljeniji sa karbom 19 nego sa 17.5mm dizna 82 rupa na airboxu 24mm i jos dvije od 8mm sastrane i svjecica je crna sta napravit igla w7 drugi zazor klipic 40 yasuni r i kit neznam sta napravit patim se vec treci dan odaziv na gas dobar po svjecici bi trebala dizna cak ispod 80 jel to nije malo mala dizna :help:
dino73n:
--- Citat: siljo5555 - 06 Travanj, 2012, 22:07:01 ---jel moze neko rec u cem je problem, skut je ljeniji sa karbom 19 nego sa 17.5mm dizna 82 rupa na airboxu 24mm i jos dvije od 8mm sastrane i svjecica je crna sta napravit igla w7 drugi zazor klipic 40 yasuni r i kit neznam sta napravit patim se vec treci dan odaziv na gas dobar po svjecici bi trebala dizna cak ispod 80 jel to nije malo mala dizna :help:
--- Kraj citata ---
Nema se tu sta mnogo polemisati,smanjuj diznu dok ne dobijes OK boju svjecice.Kod mene je dizna 80,W7 spustena do kraja,klipic je 30 a otvor na airboxu 22mm i tako mi je smjesa idealna.
siljo5555:
a tolko rupa sam napravio i opet crna cak sam i filter izvadio i opet isto nema promjene šaraf mali od smjese je odvrnut za jedan krug , on nema veze kroz voznju ili?
dino73n:
Probaj ti i sa jedan broj toplijom svjecicom.Odnosno broj manje ako ne kuzis ovo toplija hladnija svjecica. Cisto da vidis hoces li tako dobiti boju svjecice kako treba. BTW koji je kit u pitanju?
siljo5555:
radi se o kitu stage6 streetrace
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju