Tehnički kutak > Tuning skutera

dell 17.5 & 19 štelanje

(1/10) > >>

marjan.vxr:
evo danas stavia trophy, zx i vodenu pumpu na apriliu rally AC, sa phva 17.5 i diznom 80 ide i radi super, doslovno letis na leda kad das ful gas u startu, i imam phbg 19 sa diznom 92, ali mi sa tim 19 puno losije ide, i nema okretaja ko sa 17 ipo, kriva dizna ili sto?
[/URL]

3alfa3:
prevelika dizna vjerojatno u  19mm karbu.

Al nije dizna jedini stelajuci element karba - ima tu i igle, njen polozaj, ler dizna, klipic, nivo plovka, tezina plovka itd...

marjan.vxr:

--- Citat: 3alfa3 - 12 Siječanj, 2012, 18:43:12 ---prevelika dizna vjerojatno u  19mm karbu.

Al nije dizna jedini stelajuci element karba - ima tu i igle, njen polozaj, ler dizna, klipic, nivo plovka, tezina plovka itd...

--- Kraj citata ---
igla neznam tocno koja je, polozaj je drugi zub odozgo, a za ovo drugo trebam pogledati, sa lulicom u boxu donekle ok radi, ali kad je skinem se gusi, preevise, saraf smjese je odvrnut 5-6 krugova zaboravia san to postelati, ali mislim da on nema veze na fulu.

marjan.vxr:
i ide 84 po gpsu sa ac getribom, imam i lc al je necu stavljati, i ovo je puno za rallya. valjda je to ok brzina za ac getribu

marjan.vxr:
alfa trgni se malo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju