Tehnički kutak > Tuning skutera
dell 17.5 & 19 štelanje
Bero:
--- Citat: siljo5555 - 08 Travanj, 2012, 12:24:55 ---ma napravio sam i one male dvije rupe prosirio sam ih dosta al opet isto iglu sam spustio na prvi zazor al opet nevalja dizna je sad 82, nekuzim u cem je problem svi kazu nastelas 19 bez problema gledo sam slicne setupove sa istim auspuhom i nevalja....
--- Kraj citata ---
PHVA- 17,5 je skoro plug&play fergazer, dok ovi drugi zahtijevaju puno igre i dodatnih dijelova ;)
jura_sr:
smijesu zaserafi do kraja i onda od serafis 2 i pol kruga :D
jasko:
Ja imam deloorto 17,5 glavna dizna 84 ona do nje mala je 63 a ona od coka je 34 malossi mhr 70 piagio zip sp na startu sa punim gasom si na ledjima. Samo imam neki problem, vozim ga i cim nabijem 90kmh odma ga tusi isto kodabi nema dovoljno goriva. Dali ima kakav vakum veci za 70ccm mozda je do njega il dizne trebaju vece.
Mikac21:
--- Citat: jasko - 13 Prosinac, 2012, 11:15:53 ---Ja imam deloorto 17,5 glavna dizna 84 ona do nje mala je 63 a ona od coka je 34 malossi mhr 70 piagio zip sp na startu sa punim gasom si na ledjima. Samo imam neki problem, vozim ga i cim nabijem 90kmh odma ga tusi isto kodabi nema dovoljno goriva. Dali ima kakav vakum veci za 70ccm mozda je do njega il dizne trebaju vece.
--- Kraj citata ---
to se i men desavalo,cim napunim full gas pocne se gusit.problem bio razina goriva u plovku,nije se mogla napunit casica kolko je on trosio
kurbla001:
pa jednostavnije, ili isto bi bilo staviti malu slavinu/ventil kako god, i zatvoriti crijevo od zraka onda si možeš kad treba otvoriti ili zatvoriti gorivo....
kao u APN-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju