Tehnički kutak > Tuning skutera

dell 17.5 & 19 štelanje

<< < (9/10) > >>

dino73n:

--- Citat: siljo5555 - 07 Travanj, 2012, 16:44:46 ---radi se o kitu stage6 streetrace

--- Kraj citata ---

Taj kit je slican MHR replici po tajminzima.Cudi me da nece goriva :D

Nesto mi sad dodje na pamet,dzaba ti busus rupe po airboxu tamo gdje inace usisava zrak ako nisi na poklopcu airboxa prosirio ono gdje imaju one dvije fabricke rupe,recimo jedna je 15mm druga 10mm,mislim ove sam mjere lupio uglavom jedna je veca a druga manja.Znaci trebas i tu prosiriti.

Niksy:
ja ti imam taj karb na mome ti je w7 igla nemogu se sitit polozaja 72 dizna ti stavi 65-72 jel je meni gljiva imam isto trophy na taj karb sa tim setupom idu stvarno male dizne

Iwo SR Tuono:
ovisno o airboxu, recimo kod mene sad je na novo štelan trofy s 19kom i imam nutra iglu w12 i diznu 85 to ne troši ništa, a smjesa na ful gasu je bogata i do pola malo trokira, taman je dizna 82 mjera,tek tad će potrošnja još past

a imao sam w16 i diznu 80 i trošio je 7-8 litara kako kad  :toothy12:  :laughing6:

kamikaza:
ajde kad se vec spominje štelanje bacite oko :toothy12:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,59988.180.html

siljo5555:
ma napravio sam i one male dvije rupe prosirio sam ih dosta al opet isto iglu sam spustio na prvi zazor al opet nevalja dizna je sad 82, nekuzim u cem je problem svi kazu nastelas 19 bez problema gledo sam slicne setupove sa istim auspuhom i nevalja....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju