Općenito > Propisi
Vozacka
Duje-s50:
--- Citat: Grale - 24 Siječanj, 2012, 22:14:45 ---pa sad...sumnjam da će se kategorije nadopunjavat same od sebe...npr.ako imam b kategoriju, da ću dobit c kategoriju... ;D
jedino šta može bit, da ćemo uz položenu b kategoriju dobit a1...znači do 125ccm...jer je u većini EU zemalja takav zakon...
--- Kraj citata ---
Nisam to mislio da ce mi dat sada da vozam kamione il da radim na dizalici xD
NEgo sam mislio A1 u a2 pa u A sta je povezano tako ide u EU :glasses2:
marinjo:
--- Citat: Duje-s50 - 24 Siječanj, 2012, 22:09:43 ---Da ne otvaram novu temu pa cu samno malo off topic otic a i nije kada se pogleda.
Ja sam vec polozio za a1 ima vec 4 godine imam sada 20godina i namjerno necu ic davat bezveze pare za vecu kategoriju, Opet polagati voziti malo jaci motor il skut sta li vec istim ulicama istom brzinom i jos platit. Niko nije lud. Ima li ko da zna nesto sigurno o tome jer sam ja cuo da kada udemo u EU da ce se kategorije automatski dopunjavati kako ide sa godinama tako je u EU
--- Kraj citata ---
moraš polagati za A kategoriju, odradiš samo 15 sati i dobiješ A katrgoriju, ako te zaustave da voziš sa tom A1 kategorijom motore jače od 499 ccm onda ti se računa kao da i nemaš vozačku.
benjamin_hawk:
j#bote sunce jesu vam skupe vozacke kod nas je 200 km 800kn i ostali njihovi troskovi tj oni placaju i ljekarsko i sve
Duje-s50:
--- Citat: marinjo - 24 Siječanj, 2012, 22:33:58 ---moraš polagati za A kategoriju, odradiš samo 15 sati i dobiješ A katrgoriju, ako te zaustave da voziš sa tom A1 kategorijom motore jače od 499 ccm onda ti se računa kao da i nemaš vozačku.
--- Kraj citata ---
dobro to jos ni nevozam xD al ono voza sam jedino xt660x i to planiram uzet samo vozacka jebe....
Al sada vozam xmaxa 250 pa nemam vozacke i zaustavilo me par puta i uredno pustilo. bice sam naletio na normalne ljude ima sam kacigu uredno sve i pustilo. a da naletim na neku budalu sta bi on pisa?
marinjo:
--- Citat: Duje-s50 - 24 Siječanj, 2012, 22:42:40 ---dobro to jos ni nevozam xD al ono voza sam jedino xt660x i to planiram uzet samo vozacka jebe....
Al sada vozam xmaxa 250 pa nemam vozacke i zaustavilo me par puta i uredno pustilo. bice sam naletio na normalne ljude ima sam kacigu uredno sve i pustilo. a da naletim na neku budalu sta bi on pisa?
--- Kraj citata ---
imao si sreće, pisao bi ti da voziš bez valjane kategorije, kazna ti može biti u rasponu od 1000 - 5000 kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju