Općenito > Propisi
Vozacka
Duje-s50:
--- Citat: marinjo - 24 Siječanj, 2012, 23:01:52 ---imao si sreće, pisao bi ti da voziš bez valjane kategorije, kazna ti može biti u rasponu od 1000 - 5000 kn.
--- Kraj citata ---
Ah jbm sve nezelim da im dam pare bezveze 4k kn. Mislim nije problem nebi vozio nista rijesio bi lako bez voznje da mi on pise kategoriju al samo plati autoskoli al to nije to jbm sve,...
marinjo:
--- Citat: Duje-s50 - 24 Siječanj, 2012, 23:05:45 ---Ah jbm sve nezelim da im dam pare bezveze 4k kn. Mislim nije problem nebi vozio nista rijesio bi lako bez voznje da mi on pise kategoriju al samo plati autoskoli al to nije to jbm sve,...
--- Kraj citata ---
bolje platiti kategoriju, jer u protivnome ako dobiješ zaštitnu mjeru upravljanja motorom i ako te uhvate ako ti je ta mjera na snazi onda više nije prekršaj nego kazneno djelo i kazna ti zatvora do 60 dana ili 15 000 tkn.
Gianelli extra77:
u Zadru mog frenda a1 kategorija izasla oko 6500kn
Duje-s50:
--- Citat: marinjo - 24 Siječanj, 2012, 23:11:34 ---bolje platiti kategoriju, jer u protivnome ako dobiješ zaštitnu mjeru upravljanja motorom i ako te uhvate ako ti je ta mjera na snazi onda više nije prekršaj nego kazneno djelo i kazna ti zatvora do 60 dana ili 15 000 tkn.
--- Kraj citata ---
ma nista prvo cemo proc SA totalno ilegalnim PRDEKALOM tamo di ima policije a tamo di nema cemo ko covik se vozati na 4T xD
marinjo:
--- Citat: Duje-s50 - 24 Siječanj, 2012, 23:13:02 ---ma nista prvo cemo proc SA totalno ilegalnim PRDEKALOM tamo di ima policije a tamo di nema cemo ko covik se vozati na 4T xD
--- Kraj citata ---
riskiraj, samo znaj da možeš dobiti i zabranu polaganja od strane suda i policije, zato bolje razmisli nego kreneš raditi neke nepromišljene poteze :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju