Općenito > Propisi
Vozacka
Brnelic:
--- Citat: Grale - 09 Siječanj, 2012, 20:16:44 ---u zg je najjeftinija autoškola uz još par njih u nekim drugim gradovima...evo primjera...al neznam dal su sve autoškole u st tak skupe?
--- Kraj citata ---
nezz ni ja, ali ove u rijeci od 3990-4100
tako da je isto
Marino7:
ja sam jedva cekao 16 godina da idem polagat i kad sam napunio tih famoznih 16 nisam imao volje ici polagati i davati tolike novce kad za 2 godine mogu za auto..jos mi fali malo do auta i kad to rijesim se mogu vozikat sa skuterom bez straha :icon_biggrin:
Peugeot:
Polozio prije mjesec dana i bas sam sve stavio na papir i zbroji i ispadne sve skupa 5500kuna :headbang:
Duje-s50:
Da ne otvaram novu temu pa cu samno malo off topic otic a i nije kada se pogleda.
Ja sam vec polozio za a1 ima vec 4 godine imam sada 20godina i namjerno necu ic davat bezveze pare za vecu kategoriju, Opet polagati voziti malo jaci motor il skut sta li vec istim ulicama istom brzinom i jos platit. Niko nije lud. Ima li ko da zna nesto sigurno o tome jer sam ja cuo da kada udemo u EU da ce se kategorije automatski dopunjavati kako ide sa godinama tako je u EU
Grale:
--- Citat: Duje-s50 - 24 Siječanj, 2012, 22:09:43 ---Da ne otvaram novu temu pa cu samno malo off topic otic a i nije kada se pogleda.
Ja sam vec polozio za a1 ima vec 4 godine imam sada 20godina i namjerno necu ic davat bezveze pare za vecu kategoriju, Opet polagati voziti malo jaci motor il skut sta li vec istim ulicama istom brzinom i jos platit. Niko nije lud. Ima li ko da zna nesto sigurno o tome jer sam ja cuo da kada udemo u EU da ce se kategorije automatski dopunjavati kako ide sa godinama tako je u EU
--- Kraj citata ---
pa sad...sumnjam da će se kategorije nadopunjavat same od sebe...npr.ako imam b kategoriju, da ću dobit c kategoriju... ;D
jedino šta može bit, da ćemo uz položenu b kategoriju dobit a1...znači do 125ccm...jer je u većini EU zemalja takav zakon...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju