Općenito > Propisi
Vozacka
Duje-s50:
--- Citat: marinjo - 24 Siječanj, 2012, 23:15:59 ---riskiraj, samo znaj da možeš dobiti i zabranu polaganja od strane suda i policije, zato bolje razmisli nego kreneš raditi neke nepromišljene poteze :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nisi mi skuzio na prdekla sam mislio na naturpijanu 50cmm xD sta se dere u svih šesnet hahah a sa sa jacim povise 125cmm vozam samo tamo di znam da ih nema
Gianelli extra77:
nez kako kod vas ali kod nas kad nemas vozacku prva dva puta dobijes opomenu na sudu a svaki drugi ides na dobrotvorni rad na kojeg je dovoljni otic par puta
Duje-s50:
--- Citat: Gianelli extra77 - 25 Siječanj, 2012, 15:38:24 ---nez kako kod vas ali kod nas kad nemas vozacku prva dva puta dobijes opomenu na sudu a svaki drugi ides na dobrotvorni rad na kojeg je dovoljni otic par puta
--- Kraj citata ---
To ti iz iskustva znas? xD :drunken_smilie: :laughing7:
Gianelli extra77:
ne mene su 2 puta na mjestu pustili ali frend mi je uhvacen bez kacige tablica i papira koji nisu na njemu i isao je na prekrsajni sud i dobio opomenu i sutkinja mu je tako rekla.drugog frenda stopali takoder bez svega toga i rekli 5-15tkn dosao na sud i rekli samo opomena i ajde kuci :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju