Ne moze njemu sad ni bog dokazat,isto ko sto se i prije za spuh prosipao..
Momak, da barem znaš čitat, to ti već govorim po 10x, prvo pročitaj pa onda bacaj te svoje već pomalo iritantne spike. A drugo koji ti sad spuh ide po glavi, nemoj da ti ja idem tražit po tvojim postovima koje si gluposti valjal a sad izigravaš inžinjera nekog, a nemaš ni složen pošten skuter da vozi...imaš par djelova koje si našel na smeću i sad misliš da znaš kaj je cilindar, prvo nekaj složi i sredi da se imaš čime falit onda zini i reci too je tak...a ne ovak.
Kad pročitaš kaj sam mu napisal onda buš ak si imalo pametan, a u to sve više sumnjam da sam rekel da će morat štelat i na kraju krajeva nit je on nit sam ja pričal o TS verziji, eto tolko. Nisam rekel niš manje niš više nit nekaj za čim bu poslje žalil, jer karburator i ne štelanje su ko ti i mozak!
A za tebe imam jednu izreku ak znaš ENG, za kaj također sumnjam pošto ni pravilno HRV ne znaš ćitat kad me već vućeš za jezik bez da se pokriješ nečim kaj stoji.
"Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience."ajd štef moreš mi ga sad hmiru spičiti, na bann mislim
pošteno ga bum odslužil
P.S opet vidim da si napisal još jednu glupost a da ne kužiš kaj je dusvu napisal,,,majke mi ak si ti normalan, zbilja si retardiran ko da ne velim kaj, ja isto se nerviram radi svakog dreka u pol 4 ujutro
3281 post od toga 0 od koristi, ajd bar si sebe nazval dežurnim spammerom kaj je ljepo da si svjestan nečeg u životu