Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
za te pare sensation?? bez razmisljanja bih isao na njega, nov hardver - duze ces ga koristiti
naravno da se ne isplati davat tolike pare ako si cesto na laptopu ili ako ti ne predstavlja mob nesta u zivotu
slusaj, sve ovisi za sto ti mobitel koristi, jel tebi stvarno treba ekran od 4.3 incha? dual core cpu, i nesto sto je jako lomljivo za tih 1500kn?zbrojis se i oduzmes i znat ces sam, po meni ako nisi freak bez j****ti uzmi desire
moze, uzmi desire i meni daj onu preostalu svotu
sad kad vidim da uzimas na pretplatu 200... btj taj mobitel te izadje skoro 1000€ nakon 2god. skupi tih 1600kn i uzmi si bolje polovan mobitel toga ranga nego prodati dusu vragu. mozda je i bolje ne uzeti u startu najskuplje dok se ne naviknes na princip rada.. potrazi si po jubitu review mogucnosti tih mobitela pa ces vidit sta ti vise odgovara, iako sensation za te pare polovan neces naci... i jos jednom da ponovim, tolika pretplata ti se NE ISPLATI.
e pa onda dečec napisi u temi odmah da imas para i da se ta pretplata potrosinaravno da ces u ovom slučaju uzeti sto bolji mobitelili ako bas mislis da ti on nece biti toliko potreban, ako treba uzmi sensation, prodaj ga i uzmi si desire, višak love dakako opet meni daj