Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nove gume - runner  (Posjeta: 4721 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline runnkt

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kutina
  • Moj Skuter: Runner ST 200
Nove gume - runner
« : 25 Ožujak, 2008, 10:23:07 »
Zanima me gdje u Zagrebu mogu kupiti pirelli evo 21/22 ili savu MC29 za novog runnera (120/70-14 i 140/60 - 13) i općenito koje trgovine su dobro opremljenje gumama za skutere pošto u petak idem u Zagreb i da li bi na autoshowu moglo bit? Hvala na odg

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Nove gume - runner
« Odgovori #1 : 25 Ožujak, 2008, 11:55:51 »
Sava MC29 120/70-14 ne postoji.
http://www.gumitehna.si/data/Katalog.pdf

Offline runnkt

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #2 : 25 Ožujak, 2008, 12:00:19 »
Ma meni je zadnja prioritet, a kak bi isla kombinacija mc29 odozada i mc28 naprijed?

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #3 : 25 Ožujak, 2008, 12:27:15 »
MC28 nije bas dobra guma, a naprijed zelis dobru gumu!
Kombiniranje guma nije dobro jer je nagib totalno drugaciji na te 2 gume.

Offline runnkt

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #4 : 25 Ožujak, 2008, 18:00:31 »
MC28 nije bas dobra guma, a naprijed zelis dobru gumu!
Kombiniranje guma nije dobro jer je nagib totalno drugaciji na te 2 gume.

To sam i mislio, a budem pricekao pirelli

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #5 : 25 Ožujak, 2008, 18:04:59 »
sava MC25 Bogart zanima me samo

guma - valja il ne valja i zast?

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #6 : 25 Ožujak, 2008, 19:41:09 »
evo ja si danas narucio dunlop run scoot...

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #7 : 25 Ožujak, 2008, 21:48:23 »

koliko para??

i zasto si njih uzeo

kad postoje bolje za manje novaca???
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline runnkt

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #8 : 26 Ožujak, 2008, 01:54:23 »

koliko para??

i zasto si njih uzeo

Šta mislite o pirelli-u?

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #9 : 26 Ožujak, 2008, 02:00:18 »
meni sranje, rossi ih hvali, i to one koje dobijes na njemu kad ga qpis
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 26 Ožujak, 2008, 02:26:46 »

koliko para??

i zasto si njih uzeo

sad ces mi o sava spoty pricat, a dunlop vlasnik...
platio 2 komada sa baalansiranjem, demontaza, montaza, balansiranje i sta ja znam nesto manje od 800 kuna, a vozio sam na tim gumama puno skutera, i gume su jebene po meni, a vozio sam i na sava sporty, i molsice, i razmisljo sam izmedu molas ML50 i ovih dunlop RS run scoot, i odabro ove...

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 26 Ožujak, 2008, 02:29:00 »
moj frend pola motora razbio sa tim gumama, par puta proklizo u zavoju po suhom, a sa sava sporty niti jednom, a naginje se ko konj, sta se tice kise, sporty je bolja od evo dosta...to sam cuo...

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #12 : 29 Ožujak, 2008, 20:46:29 »
moj frend pola motora razbio sa tim gumama, par puta proklizo u zavoju po suhom, a sa sava sporty niti jednom, a naginje se ko konj, sta se tice kise, sporty je bolja od evo dosta...to sam cuo...
kako se ja ne razbijem sa tim gumama ?? a u krvini se nagnem toliko da fali 1-2 cm da plastike zagrebu cestu?? na stazi za karting i motore nije neka kao grobnik ili slicno ali je solidna  ...stalno se vozam i zalegnem koliko moze sa runnerom da se zalegne  da ne zakaci ceste i nikad mi nije proklizala ?? ....po kisi drze isto dobro ....tako da te price macku o rep....sve je pitanje kako ti raspodjelis tezinu i kako udjes u krivinu i kako cese se naget ...neznma kakve da gume imas ako se dobro ne nestimas u krivini proklizat ce ti motor ...naravno gume imaju svoju svrh tu ali Pirreli evo nije losa guma...samim tim sto je kao prvo gilera stavila je serijsku ,da je losa nebi je nikad stavili...a drugo jer pirreli ima ime i poznata je po dobrim gumama ....i naravno ne mozes ti uzet scoot od 100 kila a u tebi ima npr 50 i da zalegnes sad do zemlje jos zalegnes dobro i ocekujes da ne proklize ....tako da ne pljujte dabe po gumama kad uopste nisu lose ..toliko od mene u ovoj temi
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 29 Ožujak, 2008, 20:56:47 »
kako se ja ne razbijem sa tim gumama ?? a u krvini se nagnem toliko da fali 1-2 cm da plastike zagrebu cestu?? na stazi za karting i motore nije neka kao grobnik ili slicno ali je solidna  ...stalno se vozam i zalegnem koliko moze sa runnerom da se zalegne  da ne zakaci ceste i nikad mi nije proklizala ?? ....po kisi drze isto dobro ....tako da te price macku o rep....sve je pitanje kako ti raspodjelis tezinu i kako udjes u krivinu i kako cese se naget ...neznma kakve da gume imas ako se dobro ne nestimas u krivini proklizat ce ti motor ...naravno gume imaju svoju svrh tu ali Pirreli evo nije losa guma...samim tim sto je kao prvo gilera stavila je serijsku ,da je losa nebi je nikad stavili...a drugo jer pirreli ima ime i poznata je po dobrim gumama ....i naravno ne mozes ti uzet scoot od 100 kila a u tebi ima npr 50 i da zalegnes sad do zemlje jos zalegnes dobro i ocekujes da ne proklize ....tako da ne pljujte dabe po gumama kad uopste nisu lose ..toliko od mene u ovoj temi
daj brate te lovacke price, ja gledao decka ispred mene kako pada sa novog runnera sa tim gumama, kao sto ti kazes 1-2cm od poda... :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: ne verujem!!
Ja iam Bridgestone Battlax pa ne mogu toliko da se nagnem!! Ili ne znam da obaram :dontknow: Kad se bas puno nagnem, osecam da mi skut proklizava, tako da odmah vracam! Mozda ne znam da vozim, te stoga daj koji savet kako u krivini obarati skut, rad telom itd?? :icon_thumright:

2TOČKA 1ŽIVOT

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #14 : 29 Ožujak, 2008, 21:04:03 »
ne isprobavati.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 29 Ožujak, 2008, 21:07:56 »
ja nemam sta lagat...niti je moj Piaggio pa da lazem za piaggio i gileru niti je moj Pirreli pa da lazem za njih ....ako si voljan ...dodji do mene u tz odemo zajedno na stazu i pogledas...daleko od toga da i ja znam vozit kao neko npr sto vozi utrke motora kao momci iz hr ili dalje ....ali znam...i normala da ce ti zadnji kraj malo svernut u krivini i moras znat ispravljat ga ...pogledaj malo Moto gp od 125ccm klasu pa nadalje bas ti je sutra utrka ...svaka krivina zadnji ili prednji kraj svera proklizuje malo,to ce ti potvrdit bilo ko sa foruma ko vozi utrke motora  ...neznam da imas kakve gume i sta to ce ti se desavat....
« Zadnja izmjena: 29 Ožujak, 2008, 21:09:47 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 29 Ožujak, 2008, 23:32:06 »
pa bezi mi zadnji kraj, ako se ne ispravim otici cu u pm...kako da zadrzim skuter a ostanem nagnut?

2TOČKA 1ŽIVOT

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 30 Ožujak, 2008, 12:15:48 »
moras znat raspodjelit tezinu i balans drzat...to ti je tesko opisat rijecima i rec kako...to moras sam skontat kad vozis ....isto kao npr na zadnji kad hoces da ti neko opise ...dabe da neznam sta da ti kaze ..bez vjezbe i dok ti sam ne skontas neke stvari neces ga nikad cici na zadnji..ista stvar ovdje....necemo vise u off ici ......
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline chofus1

• forumski skejter
  • **
  • i'm the devil, who's asking?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Auti i motori
  • Mjesto: VK
  • Moj Skuter: Gilera runner Vxr
  • MojSetup: šta je to?
« Odgovori #18 : 01 Travanj, 2008, 14:36:25 »
batlaxice su najbolje gume za skuter, najbolje drze itd...

gume mos kupit gdje oces ( aj dobro nemozes u pekari al dobro) ugl..imas i na sajmu u jednom paviljonu štand sa gumama i uzmes njihov katalog, kontakt broj i narucis....koje ti dimenzije trebaju  :drunken_smilie: :drunken_smilie: