:)Dobro ponoviti cu jos jednom:savrseno sam zadovoljan sa i phonom i uvijek cu ga ubuduce kupovati.gledao sam zenin optimus koji je vec bio na servisu(ponavljam)i mob mi osobno ne lezi nikako!al to je osobno!ponavljam i to cu reci:))frend ima 2 galaxy za djelove pa mi se slobodno mozete javiti diskretno kad vam crknu,da vas nije
Sram slucajno,biti cemo njezni sa cijenom djelova:)).tako da vaditi iz konteksta rijeci s cime sam se ili s cime se nisam susreo u zivotu,nije Objektivno,ako sam vec sve napisao kao korisnik i phona,i ravnopravni clan ovog foruma!procitao sam tu jOs neke stvari sa kojima bi se slozio....a to su dobre stare nokie i samsung(zi)s kojima sam uvijek bio ugodno iznenadjen!sada su druga vremena i mob
Koji trenutno koristim upotpunjuje moje zahtjeve i itekako sam zadovoljan s njime!!!nisam nista cackao po njemu,niti me to interesira,jednostavno ono sto zelim od aplikacija to i skinem i nemam nikakvih problema evo vec cca 1.5god.inace i posao mi je takav da mi mob sluzi za razne svrhe(igranje,mailovi,itd itd)pa bi jedino a ne znam dalo je to samo u mom slucaju,nasao zamjerku na bateriju koja traje 1dan uz upaljeni 3g!inace moj pederasti fancy smensi i phone bijele boje je porijeklom iz milana kupila ga je jedna manekenka i donjela mi ga na posao,tada za cijenu ispod cijene,jer je isla u ny poslovno a i po novu 4,i kad sam je ugledao,rekao sam sam sebi:baby kupiti cu ga taman da i ne radi!:))