ezel.. vidim kuzis se u pametnjakovice, reci mi onda u koji razred spada xperia mini pro sk17i, to bi trebalo biti neki mid end?
Ne bi rekao, osobno bi rekao da je mid-high end jer u ovo vrijeme da bi bio high end i flagship treba ti dual core i minimalno 4.3 incha. Do prije godinu dana mobiteli takvih specifikacija kao tvoj su bili high end tako da je on idalje super al ne moze biti high end zbog malog displaya i sto ne trci na dual coru.
Samo da se razumijemo, drnda ima noviju mini pro, ne staru x10 mini pro, nego novu sk17i, koja moze parirati cak i iphone 4 izuzimajuci velicinu displaya i display sam po sebi.
Kao sto area kaze, njemu se nije svidio xperia, al nije probao neki drugi proizvodjac jer svaki proizvodjac preradjuje android po svom, SE sa svojim launcherima i zajebancijama, htc sa svojim sense, samsung sa svojim tw launcherom i brdom widgeta, samo Google-ovi mobiteli (Nexus one, Nexus S, Galaxy Nexus) su sa izvornim androidom i taj mi je najdrazi i zbog toga na mobu imam Cyangenmod jer se on bazira na originalnom androidu i izgradjen je na osnovu sourca sa Nexus S-a, a sada prave na osnovu Galaxy Nexusa. Tako da i to treba uzeti u obzir, a iOS je jednostavno iOS, ko voli nek izvoli, al ja ga ne podnosim.
Edit: kasnim, steeef je bio brzi