ma fuckas android,njega su stalno usavrsavali i nikako da usavrse!!!ko skuter u hi endu(never ending story)i phone ne bi dao za nista i nije mi bed kaj stalnoi moram prek i tunesa nesto slagati i prebacivati,i da alfa uzeo sam bijeli onaj gey skroz....pase mi uz ten i bijele noktice zmanikurirane,i savrseno se uklapa na moju lijevu stranu lica,sjedajuci savrseno na lijevo uho,dok sa sugovornikom razmjenjujem traceve ko se sasuo i ko se rasuo!:)) ne odlican mi je telefon,dosta je vec puta bio na podu i to jako,cak mi je iz jakne u voznji se sasuo po asfaltu i nije mu nis!jedan put mi se smrznuo onak sam od sebe,stavio na punjac i to je bilo to-nikad problem!imati cu ga dok ne crkne skroz i onda kupiti drugi!frend za usporedbu i ma 2 galaxy-ja u ladici vec u kvaru,pa evo,ako nekom treba za djelove moze se javiti meni na p.m.zena ima l.g.optimusa i bilo je vec problema sa njime,nije htjeo puniti,spajati se na net,bio je na servisu u ukljucenom garantnom roku slozili su ga,i za sad je u redu!!!al poanta je da telefon kad ga kupis treba raditi i sluziti svrsi,a ne po servisima hodati s njime!pozz