Tehnički kutak > Tuning skutera

X9-180 krajnja brzina??

<< < (7/9) > >>

steeef:
pali ko curica bez gasa bilo da je prvo paljenje ili zagrijan skroz i u ljeti na 30+..

duje87:

--- Citat: steeef - 24 Prosinac, 2011, 12:38:01 ---kolko ti se vrtel kroz ubrzanje?
ovaj od frenda ima red sponge,najbolje radi na malo manje 2 i pol kruga..

--- Kraj citata ---

nemogu se sad sitit kako se vrtia kroz ubrzanje dok je remen bia nov,al kad bi guma malo izdusila onda bi pa na 6800 i losije isa..al cini mi se da je najbolje isa na nekih 7-7200okretaja..

to za paljenje se i meni dogadjalo pa sna ocistia karb i sve 5 misec dana,nakon toga opet zajebaje i triba dat malo gasa ili ga verglat jedno 5-6 sec..al triba se poigrat s karburatoron..

ZADRO:

--- Citat: steeef - 24 Prosinac, 2011, 13:10:13 ---pali ko curica bez gasa bilo da je prvo paljenje ili zagrijan skroz i u ljeti na 30+..

--- Kraj citata ---
meni se to pocelo dogadati otkako sam ocistia karb.jeli moguce da me zajebava cok?
 :icon_scratch:

duje87:
Nije ti cok.. Triba se igrat sa vidon smjese i minimuma.. Cok mos testirat s baterijon. Znaci skini ga i slozi jack da ga mos spojit direktno na bateriju ili samo nabavi dvi zice spoji ih na bateriju malo zarizi zastitu zice na coku i spoji direkno, onaj zlatni dio ti triba izac podosta nakon par minuti..

Nego jedno malo pitanje.. Kako si izvadia karb s motora :toothy12:

ZADRO:

--- Citat: duje87 - 25 Prosinac, 2011, 22:19:38 ---Nije ti cok.. Triba se igrat sa vidon smjese i minimuma.. Cok mos testirat s baterijon. Znaci skini ga i slozi jack da ga mos spojit direktno na bateriju ili samo nabavi dvi zice spoji ih na bateriju malo zarizi zastitu zice na coku i spoji direkno, onaj zlatni dio ti triba izac podosta nakon par minuti..

Nego jedno malo pitanje.. Kako si izvadia karb s motora :toothy12:

--- Kraj citata ---
a ne pitaj kako sam ga izvadia,raskopa sam sve sa njega....vida smjese i minimuma?sto to nije jedna vida?znalo mi se dogadati da mi preliva pa kad ga navijem do kraja pa pustim gas onda mi je pucalo iz auspuha.ovako nema vise tog problema samo mi je sje... paljenje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju