Tehnički kutak > Tuning skutera

X9-180 krajnja brzina??

<< < (9/9)

ZADRO:

--- Citat: duje87 - 27 Prosinac, 2011, 21:39:04 ---imas jednu vidu sa strane karba,a minimum ti se stela na onon krugu di ide sajla gasa imas povise vidu..,imas warlbroa..taman je i meni oko 10 000 tuka blokadu..al kazen ti kad je bia novi serijski remen na 10000okretaja je bia 131 kmh i kako se remen trosia tako je krajnja bila sve manja i manja na istin okretajiima dok nije dosla do 122kmh,a onda je remen skoro puka pa je zamijenjen,u meduvremenu san proda motor pa nisan vise testira..

--- Kraj citata ---
na leru mi radi oko 2000okretaja a ponekad nakon duze voznje kad ga upalim iako je postiga radnu temperaturu poveca okretaje....ja imam novi remen(narezan s donje strane)ali nikako ga natirati na 130.plafon 122.....sto se tice potrosnje je ok samo isto mislim da je ovaj moj karb spreman za penziju....koliko kosta taj keihin??pase kod mene??

steeef:

--- Citat: ZADRO - 29 Prosinac, 2011, 17:42:38 ---na leru mi radi oko 2000okretaja a ponekad nakon duze voznje kad ga upalim iako je postiga radnu temperaturu poveca okretaje....ja imam novi remen(narezan s donje strane)ali nikako ga natirati na 130.plafon 122.....sto se tice potrosnje je ok samo isto mislim da je ovaj moj karb spreman za penziju....koliko kosta taj keihin??pase kod mene??

--- Kraj citata ---

previsok ti je ler..između 1600 i 1800 treba bit.
možda je membrana dobila rupicu pa se malo blesira..il prirubnica pa si potegne falš zrak..
kihini su ti po 300kn negdi polovni.

ZADRO:

--- Citat: steeef - 29 Prosinac, 2011, 17:55:00 ---previsok ti je ler..između 1600 i 1800 treba bit.
možda je membrana dobila rupicu pa se malo blesira..il prirubnica pa si potegne falš zrak..
kihini su ti po 300kn negdi polovni.

--- Kraj citata ---
mislim da cu kupiti taj keihin cim budem moga...prirubnica je nova...kad mu spustim ler gas onda nece prima bas najbolje,stuca...

steeef:

--- Citat: ZADRO - 29 Prosinac, 2011, 18:16:18 ---mislim da cu kupiti taj keihin cim budem moga...prirubnica je nova...kad mu spustim ler gas onda nece prima bas najbolje,stuca...

--- Kraj citata ---

nisi smjesu baš uštelal kad štuca :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju