Tehnički kutak > Tuning skutera
X9-180 krajnja brzina??
duje87:
--- Citat: ZADRO - 27 Prosinac, 2011, 13:46:52 ---a ne pitaj kako sam ga izvadia,raskopa sam sve sa njega....vida smjese i minimuma?sto to nije jedna vida?znalo mi se dogadati da mi preliva pa kad ga navijem do kraja pa pustim gas onda mi je pucalo iz auspuha.ovako nema vise tog problema samo mi je sje... paljenje.
--- Kraj citata ---
Nije ti ista vida za to.. Ja san ga uspia izvadit bez da san ista raskopa, ne pitaj kako, ne bi se vise usudia :icon_biggrin:
ZADRO:
--- Citat: duje87 - 27 Prosinac, 2011, 15:49:09 ---Nije ti ista vida za to.. Ja san ga uspia izvadit bez da san ista raskopa, ne pitaj kako, ne bi se vise usudia :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
kod mene je samo jedna vida...moj karb je sa metalnim poklopcem membrane.jucer sam ga uspia digniti 122km ali je otisa skoro u 10000.
duje87:
--- Citat: ZADRO - 27 Prosinac, 2011, 19:35:43 ---kod mene je samo jedna vida...moj karb je sa metalnim poklopcem membrane.jucer sam ga uspia digniti 122km ali je otisa skoro u 10000.
--- Kraj citata ---
imas jednu vidu sa strane karba,a minimum ti se stela na onon krugu di ide sajla gasa imas povise vidu..,imas warlbroa..taman je i meni oko 10 000 tuka blokadu..al kazen ti kad je bia novi serijski remen na 10000okretaja je bia 131 kmh i kako se remen trosia tako je krajnja bila sve manja i manja na istin okretajiima dok nije dosla do 122kmh,a onda je remen skoro puka pa je zamijenjen,u meduvremenu san proda motor pa nisan vise testira..
steeef:
mali imbus šaraf je tam di dolazi sajla na karb,ko što duje reće..
duje87:
--- Citat: steeef - 27 Prosinac, 2011, 21:55:22 ---mali imbus šaraf je tam di dolazi sajla na karb,ko što duje reće..
--- Kraj citata ---
ma nisan mislia na stelanje one šprice..to je na mali inbus..nego na obicni minimum..
ma keihin je zakon..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju