Ostalo > Motocikli
koji motor 125ccm??
fatal1ty:
--- Citat: Loris Ri - 29 Prosinac, 2011, 00:01:53 ---za polozaj se slazem,al se naviknes nakon 10-tak km....
za brzinu neznam,nisam usporedivo,al tu su negdje....
a za ostalo se nista ne slazem,ovjes i kocnice su mi odlicni,kocnice mozes ljepo dozirat,a mozes se i ukopat kad treba...neznam kolko si vozio i u kakvom stanju je bila,al ja sam dosta vozio i po meni je jedan kompletan motor....
za taj rang motora,ninja je odlicna,kod prestizanja i meduubrzanja mozda fali mrvicu momenta,al nista strasno....
svako ima svoj ukus....meni je ljepa...po cemu je losa zavrsna obrada??
ne kazem da je motor bez mana,al je vise nego solidan....
--- Kraj citata ---
Jel si ti siguran da si vidio taj motor uživo ? :icon_biggrin:
Ajd ako jesi ili nisi, pogledaj malo satove, vilice, i tak dijelove općenito. Made in China big time ,)
kostacro:
jel se ktm exc 125 moze registrirati kod nas ? vidim po youtubeu da u drugim drzavama su reg.
pOha:
--- Citat: fatal1ty - 29 Prosinac, 2011, 08:49:59 ---Jel si ti siguran da si vidio taj motor uživo ? :icon_biggrin:
Ajd ako jesi ili nisi, pogledaj malo satove, vilice, i tak dijelove općenito. Made in China big time ,)
--- Kraj citata ---
satovi su "oldtime" ali uvjek mozes stavit Koso kao alternativu :icon_thumright:
sicanin:
--- Citat: Loris Ri - 29 Prosinac, 2011, 00:01:53 ---za polozaj se slazem,al se naviknes nakon 10-tak km....
za brzinu neznam,nisam usporedivo,al tu su negdje....
a za ostalo se nista ne slazem,ovjes i kocnice su mi odlicni,kocnice mozes ljepo dozirat,a mozes se i ukopat kad treba...neznam kolko si vozio i u kakvom stanju je bila,al ja sam dosta vozio i po meni je jedan kompletan motor....
za taj rang motora,ninja je odlicna,kod prestizanja i meduubrzanja mozda fali mrvicu momenta,al nista strasno....
svako ima svoj ukus....meni je ljepa...po cemu je losa zavrsna obrada??
ne kazem da je motor bez mana,al je vise nego solidan....
--- Kraj citata ---
onda je očito da rs-a nisi vozio...
Loris Ri:
--- Citat: sicanin - 29 Prosinac, 2011, 12:43:20 ---onda je očito da rs-a nisi vozio...
--- Kraj citata ---
da vozio sam rs-a....
dizete tog rs-a u nebesa,koda nema mane....
gledajte objektivno malo....
ne kazem da rs nije odlican motor,al i ninja je tu negdje....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju