Ostalo > Motocikli

koji motor 125ccm??

<< < (14/16) > >>

pOha:
ajme vas, ne mozete usporedivat 2t i 4t... nema smisla... treba vidit sta momak zeli i koliki mu je "novcanik". Ako zeli nesto brzo i agresivno sta puno trosi i cije odrzavanje vise kosta neka uzme rs, ako zeli nesto ekonomicno, manje agresivno i cije odrzavanje nije skupo i kvari se u jako rijetkim slucajevima neka uzme ninju. Tu ste se uvatili ovjesa vilica i sl. stvari ko da momak ide na stazu sa njime  :drunken_smilie: rs je raden za stazu i za gazenje, ali dugorocno je po meni ipslatljivija ninja koja je po brzini slicna ali puno ekonomicnija i manje se kvari

--- Citat: dj0000ro - 29 Prosinac, 2011, 02:19:03 ---http://www.motorevija.com.hr/test/Hyosung_GT_250_R_vise_zadovoljstva

Pa ni ova 250-ica nije losa bar po meni, i puno je ljepsa od ninje.

--- Kraj citata ---

na youtube-u imas par usporedbi ninje i Hyosung gdje ninja pobjedi u svim testovima. Hyosung je dosta nekvalitetan...

Dox:
naravno da se exc moze regat

2t mozda trosi vise ali pruza i x puta veci gust i zabavu  , pricaju se gluposti o ne izdrzivosti 2t masina ,kak sam i rekel stara krama nema veze s novim motorom! Rotax mozda i nije najkvalitenija masina ali uz dobro odrzavanje ide dugo , cilindar se uvjek da piksirati ili nikasilirati kaj iznosi cifru od 2tkn sa novim klipom , klipnjacu nije potrebno mijenjati uopce ak je motor kupljen novi , za rs-a samo treba određena doza brige i paznje i trajat ce

za ktm exc 125 kak sam ti predlozil to mogu garantirati da ga ne razderes dok ga imas , samo treba mjenjati klip svaku sezonu i to su mu sva ulaganja u masinu , potrosnja je zaćuđujuce mala, ja na sx-u 144 cijeli dan na stazi jedva potrosim cijeli tank od 7l

125-250 4t to em nikak ne izgleda , nit kam ide a uz to se i odurno cuje ma kakv got auspuh bil gore , turpijanje i ubacivanje druge masine je totalno bezvze

motor je luksuz i gust i ja osobno nikad ne budem gledal dal trosi litru, dvije manje il vise ako je razlika u onome kaj dobivam velika

btw   :glasses9:

Ruff Ryder:

--- Citat: Dox - 29 Prosinac, 2011, 13:09:14 ---naravno da se exc moze regat

2t mozda trosi vise ali pruza i x puta veci gust i zabavu  , pricaju se gluposti o ne izdrzivosti 2t masina ,kak sam i rekel stara krama nema veze s novim motorom! Rotax mozda i nije najkvalitenija masina ali uz dobro odrzavanje ide dugo , cilindar se uvjek da piksirati ili nikasilirati kaj iznosi cifru od 2tkn sa novim klipom , klipnjacu nije potrebno mijenjati uopce ak je motor kupljen novi , za rs-a samo treba određena doza brige i paznje i trajat ce

za ktm exc 125 kak sam ti predlozil to mogu garantirati da ga ne razderes dok ga imas , samo treba mjenjati klip svaku sezonu i to su mu sva ulaganja u masinu , potrosnja je zaćuđujuce mala, ja na sx-u 144 cijeli dan na stazi jedva potrosim cijeli tank od 7l

125-250 4t to em nikak ne izgleda , nit kam ide a uz to se i odurno cuje ma kakv got auspuh bil gore , turpijanje i ubacivanje druge masine je totalno bezvze

motor je luksuz i gust i ja osobno nikad ne budem gledal dal trosi litru, dvije manje il vise ako je razlika u onome kaj dobivam velika

btw   :glasses9:

--- Kraj citata ---

POTPISUJEM !! ali zaboravio si i rec da je jedan najobicniji servis na ktmu kosta preko 700 kn...

steeef:
nekome je motor alternativa za gužve itd i potreba odnosno prijevozno sredstvo tak da mu je bitno i vidit sve prednosti i mane i potrošnju goriva ulja servisne intervale i kolko servisi koštaju.
svako ima drugačiju precepciju motora i neda se svakom šarafit svakih par tkm nego se vozit nanormalnije.
nije svakom bitno da motor ide ko sumanut i da bude najjakiji baja u selu.
osobno nikad nebi rs-a ni slično niš,kak se vidi to ide lagano u povijest.
prije bi kupil neki sm jer me brzina ne jebe a da me jebe onda bi kupil nekaj kaj ideeee

Dox:
alternativa za to kaj si navel je skuter  :dontknow:

a kak sam i rekel svako ko vodi brigu o novom motoru bude se i s njim vozil najnormalnije kak s 4t tak i s 2t

servisi u ktm-u su skupi zato kaj se oni ne zele zajebavat sa kojekavim krampovima , ali dijelovi su ima i vise nego povoljni i kaj je najbitnije uvjek sve imaju na stanju  :)

i nisam ja mislil da treba zet 2t i gonit ga do ibera , nego da sve ukupno je motor zabavniji bilo da se vozi polako il brzo , osjecaj rastezanja brzine na 2t nikakv 4t ne bude zamjenili, na kraju krajeva 2t naspram 125 4t izgleda ko motor  :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju