Ostalo > Motocikli

koji motor 125ccm??

<< < (16/16)

Ruff Ryder:

--- Citat: Dox - 31 Prosinac, 2011, 00:55:49 ---to nije moj bike iako imam takvog al ne sm , stavil sam samo da se vidi kaj je prava 125-ica, gume kupis di oces  :dontknow:

--- Kraj citata ---
da jeben je.. gume nisu problem.. felge kostaju cca 800-1000 eura :D

doritos:
Cvaju volis il ne volis i TACKA.
Firtakt volis il ne volis i TACKA. XD
za svaki dan i vise km u sezoni je naravno bolji 4t jer pali i vozi kolko os brate mili ak treba i do Bugarske ...
Cvaja isto moze voziti svaki dan al zato vas dosta kosta krznenih kunica...tko ima kesa a i nest znanja oko odrzavanja 2t masine, sluzit ce ga jako dugo ko i 4t al uz nesto vecu cijenu.
Bio sam tamo kad su se stali Rs 125 i Ninja 250, rs125 je zver naspram ninje 25
AkA njezni motor XD , osjetno je brzi.
Rs je za prave zaljubljenike u Apriliu, cvaje,okretaje i sve ostalo sto Rs moze bez problema vam priustiti!
Rs 125 naspram Ninje 250 je ozbiljan trkaci stroj i tu prestaje usporedba :)

mbalunovic:

--- Citat: prpa7677 - 23 Prosinac, 2011, 10:36:32 ---a neznam imam frenda koji  težine tu negdje ko i ja uzeo je  hondu 2t(nisam 100 posto siguran da je bila honda) i kaze da mu nije bas svejedno u zavojima i u startu..

jos jeda stvar.. glupo  mi je uzet 2t kada cu ga nakon svakih 1000km vožnje morat  servisitat.

--- Kraj citata ---

ako ga pazis, vjeruj mi ne treba servisirat, samo tocit dobro ulje i grijat, ja imam MITA, starijeg, ako se izuzme moje glupiranje s plastikama i elektronikom (ne zato sto moram nego jer mi se moze) na njemu nista ne radim sto se tice masine, ona radi ko vurica, samo dobra ulja u njega i mjenjati ulje mjenjaca na svakih 5-8k km i manje ces se jebat nego s 4T, jo da, i najbolje sam radit mjesavinu, sem ako ti je sve 100% tvornicki. i tebhe bi mito, ili rs, dobro postelan mogao do 170 dovuc u tili cas, dok bi s r125ticom tek presalto u 3.

rs50e9:
cekaj ona rs-ica 2007 je 4stroke ili sam ja krivo shvatio?
sta su prestali proizvodit 2stroke?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju