Ostalo > Motocikli

koji motor 125ccm??

<< < (12/16) > >>

Hljebaroš34:
Da sam ja na njegovom mjestu uzeo bi se aprilliu rs4 125ccm3 4t to ne troši puno ima agresivan izgled po mom mišljenju

Loris Ri:

--- Citat: Hljebaroš34 - 29 Prosinac, 2011, 00:30:01 ---Da sam ja na njegovom mjestu uzeo bi se aprilliu rs4 125ccm3 4t to ne troši puno ima agresivan izgled po mom mišljenju

--- Kraj citata ---
yamaha r125,samo zato jer je jeftinija....i po onim testovima sta sam stavio ide mrvicu bolje....

Ruff Ryder:

--- Citat: Hljebaroš34 - 29 Prosinac, 2011, 00:30:01 ---Da sam ja na njegovom mjestu uzeo bi se aprilliu rs4 125ccm3 4t to ne troši puno ima agresivan izgled po mom mišljenju

--- Kraj citata ---
Puj kopija derbija...
ja obozavam apriliu i sve al su ovu 2011 seriju totalno sjebali sve neke kopije puj..
di je ona orginalnost ? sad samo mv augusta i dukac i ktm...naravno i aprilia al sam do 2010 poslije nis  :angry7:
od japsa bi proslu suza i kawac...

pOha:
definitivno sam za ninju 250 ;) - ako je normalno vozis trosi 4 - 4.5l po gradu ako gazis oko 5.5 - 6l max, kvalitetna je i ne kvari se + ako joj stavis zadnju gumu 150 izgleda ko velika ninja :icon_thumright:
jedina mana - lose su napravili odusak na tanku pa se ponekad zna cut lagano "cviljenje" iz tanka koje se jednostavno rjesi tako da se otvori i zatvori rezervar :)

--- Citat: fatal1ty - 28 Prosinac, 2011, 10:37:49 ---Ajd sad iskreno kome ta ninja 250 liči na nešta ? Meni izgleda kao oni indijski motori iz filmova gdje napred još staviš košaru i dve kokoši, a da nespominjem da i motor iz blizine izgleda jako nekvalitetno...Dijelovi završna obrada u najmanju ruku loša, još onaj debilni zvuk jednog četverotaktnog cilindra na wannabe R motoru, presmiješno xD.

--- Kraj citata ---

o ukusima se ne raspravlja

dj0000ro:
http://www.motorevija.com.hr/test/Hyosung_GT_250_R_vise_zadovoljstva

Pa ni ova 250-ica nije losa bar po meni, i puno je ljepsa od ninje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju