Ostalo > Motocikli

koji motor 125ccm??

<< < (11/16) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: Loris Ri - 28 Prosinac, 2011, 01:36:15 ---ninja 250 mi je odlican motor....  :icon_thumright:
jako ljepo ide...
jedina zamjerka(mozda nekom to i pase) sta nije lezaljka,tj moze se lec,malo mi je cudan polozaj vozaca....al navikne se sa vremenom.....otvorene ceste trosi cca 5,5-6l gazenja,u gradu je isto tu negdje....
vozio sam i rs-a i ljepsi mi je polozaj,vise mi odgovara....
krajnja je bila 145km/h islo se do senja....al je motor dosta dugo stajo i nije bio paljen par mjeseci....na povratku je bilo puno ljepsa voznja doso je do 155km/h,al moze i vise,osjeti se da je zagusen....

--- Kraj citata ---
upravo to frend mi ima cbr 125 i nije ni lezaljka ni naked..
al budimo realni talijani imaju nabolju ciklistiku ;)
a i medu najjacim masinama samo nisu trajne..jbg nije to tele 2 da imas i ovce i novce :DDD

fatal1ty:
Ajd sad iskreno kome ta ninja 250 liči na nešta ? Meni izgleda kao oni indijski motori iz filmova gdje napred još staviš košaru i dve kokoši, a da nespominjem da i motor iz blizine izgleda jako nekvalitetno...Dijelovi završna obrada u najmanju ruku loša, još onaj debilni zvuk jednog četverotaktnog cilindra na wannabe R motoru, presmiješno xD.

sicanin:
prijatelj mi ima ninju 250,taj se motor po nićemu nemože usporedit s rs-om
ni što se tiče ovjesa,ni što se tiče kočenja,ni što se tiče položaja
do 130km/h je rs brži i onda je ostalo naganjanje...
kočnice na ninji su  nula na prema rs-u koji se ukopa ali doslovno
a položaj na ninji je koda sjediš na supermoto motoru jbt
dok rs ima pravi r položaj...

Loris Ri:

--- Citat: sicanin - 28 Prosinac, 2011, 12:25:44 ---prijatelj mi ima ninju 250,taj se motor po nićemu nemože usporedit s rs-om
ni što se tiče ovjesa,ni što se tiče kočenja,ni što se tiče položaja
do 130km/h je rs brži i onda je ostalo naganjanje...
kočnice na ninji su  nula na prema rs-u koji se ukopa ali doslovno
a položaj na ninji je koda sjediš na supermoto motoru jbt
dok rs ima pravi r položaj...

--- Kraj citata ---
za polozaj se slazem,al se naviknes nakon 10-tak km....
za brzinu neznam,nisam usporedivo,al tu su negdje....
a za ostalo se nista ne slazem,ovjes i kocnice su mi odlicni,kocnice mozes ljepo dozirat,a mozes se i ukopat kad treba...neznam kolko si vozio i u kakvom stanju je bila,al ja sam dosta vozio i po meni je jedan kompletan motor....
za taj rang motora,ninja je odlicna,kod prestizanja i meduubrzanja mozda fali mrvicu momenta,al nista strasno....

--- Citat: fatal1ty - 28 Prosinac, 2011, 10:37:49 ---Ajd sad iskreno kome ta ninja 250 liči na nešta ? Meni izgleda kao oni indijski motori iz filmova gdje napred još staviš košaru i dve kokoši, a da nespominjem da i motor iz blizine izgleda jako nekvalitetno...Dijelovi završna obrada u najmanju ruku loša, još onaj debilni zvuk jednog četverotaktnog cilindra na wannabe R motoru, presmiješno xD.

--- Kraj citata ---
svako ima svoj ukus....meni je ljepa...po cemu je losa zavrsna obrada??
ne kazem da je motor bez mana,al je vise nego solidan....

steeef:

--- Citat: fatal1ty - 26 Prosinac, 2011, 22:06:27 ---
1.Pričaš kao da živiš u 90-tima , pogledaj ovo http://www.ebay.de/itm/Aprilia-RS-125-Zylinder-Kit-Rotax-122-VERTEX-KOLBEN-/220829478627?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item336a766ee3#ht_1435wt_1037

Tak sam ja nabavljao za mita i ispalo me s poštarinom i svime 350e, s kovanim klipom ;)

2. Znam za SX-a 125 koji doslovno kak je kupljen nije rastavljen nekih 26000tisuća, kompresija je naravno katastrofalno pala i onda je mjenjan klip. Ali inače motor vozi i nije zaribo, tak da ti to pada u vodu. Inače se karike mjenjaju na 8tkm, a klip na 16tkm. Cilindar može izvozit i do 30-40tkm ako nezariba zbog nepažnje vlasnika  ili nekih nepredviđenih problema, npr. pucanje igličastog i sl.... Tak da to nije baš kao šta ti pričaš.

3.Što se tiče sređivanja te 4T mašine to je qrac jer to nikad neće ići kao 2T 125, sa nikakvim preradama. A ubacivanje veće mašine 250ccm, vjerojatno opet misliš na 4T mašinu, samo šta su opet sve jadne i slabe za svoju zapremninu. One su tu negdje u rangu sa 125 2T sa snagom.

--- Kraj citata ---

govoril sam o onom kaj sam videl,2mx 125 i jedan rs koi su zacvikali između 17 i 20 tkm.
ja sam rekel cijenu za klip i cilindar kakva je kod nas a to ak se more nabavit jeftinije još bolje.
250 4t mašina se da doradit da ide fino,da je i malo slabija od 125 al bude sigurno ekonomičnija i trajnija.
da živimo u 90-ima benzin bi bil 3 kn i bolel bi me kifloner kolko kaj troši  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju