Mikseta , Zip je top secret
Cok, ne govorim da se sad moramo nalaziti sa skučama XD koji si ti lik
Prije je bilo mitiinga , nalazili se i vozili svugdje,išli jest, pit, izlazili, ekipe je bilo na forumu takodjer i zajbancije.
1. Eladio, na kraju krajeva forum treba biti za zajbanciju, nekaj za nauciti i druziti se. Nema skoro nis zanimljivoga al ajde bar se nekaj izdogadjalo u OFFTOPICU nije valjda da tezimo ka tome da budemo ko MOTORI.hr ili slicno.
Pa jedino skuter miting je bio stvarno ok .
2. Dunlopice jos nisam izvozao kak se spada, budem u proljece napisao nesto o tome kad se kak spada istestiraju
Kad je neka ZBILJA pametna i interesantna tema, ja se potrudim pomoc i napisat nes korisno. Pusti ti ove zadnje kaj je sve bilo uz zajbanciju i sprdnju. Jbg ekipa ne slusa savijete
3. Ovo za kopiranje je zbilja zivi smeh, DA SU BAR isli kopirati te gluposti JA nebi rekao niti rijec o tome niti protif jer ko god je to išao raditi JE ZADNJA SELJAČINA I IDIOT za ovu dvojicu koju vi optuzujete da su to napravili, mogu garantirati da to oni nisu bili. I uostalom cijela ta procedura je zbilja smijesna oko tog POKLON BONA, to je mogao napraviti bilo tko i podic bilo tko ! sistem nikak ne valja pa je to netko iskoristio i to napravil .
4. no nema veze, vidim da sam bzvz isao pisat ovu temu, nema tu kruva
STEJ ČAJNA TJUNING XD
1. sve je pod kontrolom
2. ce biti i video?
3. mi ne optuzujemo, iznjeli smo cinjenice i postavili ozbiljno pitanje tko je, samo to.. ozbiljnog odgovora nikad dobili nismo,.. sada me vise to niti ne interesira da ti budem iskren, oni koji su se trebali pokazat, pokazali su se.
4. tocno to, masio si ceo fudbal