Mikseta , Zip je top secret
Cok, ne govorim da se sad moramo nalaziti sa skučama XD koji si ti lik
Prije je bilo mitiinga , nalazili se i vozili svugdje,išli jest, pit, izlazili, ekipe je bilo na forumu takodjer i zajbancije.
Eladio, na kraju krajeva forum treba biti za zajbanciju, nekaj za nauciti i druziti se. Nema skoro nis zanimljivoga al ajde bar se nekaj izdogadjalo u OFFTOPICU
nije valjda da tezimo ka tome da budemo ko MOTORI.hr ili slicno.
Pa jedino skuter miting je bio stvarno ok .
Dunlopice jos nisam izvozao kak se spada, budem u proljece napisao nesto o tome kad se kak spada istestiraju
Kad je neka ZBILJA pametna i interesantna tema, ja se potrudim pomoc i napisat nes korisno. Pusti ti ove zadnje kaj je sve bilo uz zajbanciju i sprdnju. Jbg ekipa ne slusa savijete
Ovo za kopiranje je zbilja zivi smeh, DA SU BAR isli kopirati te gluposti JA nebi rekao niti rijec o tome niti protif jer ko god je to išao raditi JE ZADNJA SELJAČINA I IDIOT
za ovu dvojicu koju vi optuzujete da su to napravili, mogu garantirati da to oni nisu bili. I uostalom cijela ta procedura je zbilja smijesna oko tog POKLON BONA, to je mogao napraviti bilo tko i podic bilo tko ! sistem nikak ne valja pa je to netko iskoristio i to napravil .
no nema veze, vidim da sam bzvz isao pisat ovu temu, nema tu kruva
STEJ ČAJNA TJUNING XD