Ostalo > Chat house

KAE S FORUMOM??

<< < (24/41) > >>

steeef:

--- Citat: neven92 - 03 Siječanj, 2012, 12:57:42 ---to sam bas ja htel napisati + ja se sjecam onog prvog projekta sa lunom,to bude avion,ovo ono,a na kraju ni slike nije bilo   :toothy12:

--- Kraj citata ---

ma najgore mi je od svega dok neko omalovažava i prodikuje za nečiji trud pare i sve kae uloženo u projekt..nekima je zadovoljstvo radit po motoru i nije bitno jel bude to gotovo za mjesec dana ili za 6 let.
prvo pogledaš sebe pa onda kritiziraš druge.

neven92:

--- Citat: steeef - 03 Siječanj, 2012, 12:59:34 ---ma najgore mi je od svega dok neko omalovažava i prodikuje za nešij trud pare i sve kae uloženo u projekt..nekima je zadovoljstvo radit po motoru i nije bitno jel bude to gotovo za mjesec dana ili za 6 let.

--- Kraj citata ---

slazem se  :icon_thumright: 

divljak_007:

--- Citat: steeef - 03 Siječanj, 2012, 12:50:01 ---na forum more doć ko oće i pitat kaj god oće u vezi skutera pa makar to bila banalna stvar tipa 'kaj daje iskru na skuter'.
svako preferira određenu marku skutera i model,tak je i s autima i oblekom telefonima i svim općenito u životu.podjebavanja su jedna druga stvar čega je bilo i bude al to su dječja posla i dosada očito.
osobno me boli kifla,imam doma i batinu.
kaj se tiče projekata koji traju,traju iz određenih razloga i to su projekti na koje se ulupa brdo para,osim toga neki imaju i drugih interesa u životu i obaveza osim skutera.
kad si već spomenul projekte,vidim kak su tvoji završili,sp je završil prije nego je počel i još si završil na listi.projekt sa quasarom 250 ie na 50 rami-jebeno pogotovo dok se ejstim 24 sata i rečenice 'skuter koi je išel 50 na sat sad ide 150' i 'prerađeno je sa ie na carb',hahahahah
to je bilo problem napravit..nakeljit mapšinu i zbrikat 3 žice.
projekti lego kockice su gotovi za čas a projekti di se mora nekaj jebavat stalno su druga priča i zato traju.

za kraj,slažem se da nebi trebalo bit svakog na forumu,al to nebi uvjetoval godinama niti kvizovima jer je to pi*darija.
al oni koi su zajebali ekipu i muljaju,njima kick sa foruma bez daljnjeg  :hello:

--- Kraj citata ---

pa ak si tak pametan,ti imas od vxr-a ramu,sve treba gore pošarafit i vozit se

KAJ SU SVI ŠUTILI KAD SAM PITO ZAKE NEMOGU MOTOR UPALIT A BIO JE IE,JA SAM STAVIO FRGU,NITKO ZIV NIJE ZNAO DA TREBA NABAVIT DRUGI MAGNET I NAMOTAJE..DI STE ONDA BILI?DI STE BILI KAD JE TREBALO DRUGO UHO ZA AMORTIZER NAPRAVIT?

SVI STE SUTILI KO ZALIVENI!!!!

MENI JE TO BIO PRVI PROJEKT A PRIJE TOG NISAM IMO NI MOTOR NI NISTA,JA SAM SE SEZONU VOZIO A MOTOR NIJE STAJO U GARAZI A JA DA SAM GA POSLIKAVO DA MOGU STAVIT SLIKE NA FORUM I DA SE SVI DIVE MOM PRERAĐENOM REPU,KOMPLETNOJ MASKI,FELGI ZADNJOJ,ŠARAFIMA....A TO KAJ SMA BIO U NOVINAMA I NA TELEVIZIJI BIO JE MOJ MATURALNI RAD I KAJ STEF LJUBOMORAN SI KAJ I TI NEMRES POKAZAT ISTO SVOJE TRUPLO KO KAJ JE I MOJE BILO?JA SAM PRILIKU ISKORISTIO ZASTO NE

A I DA ME KICKATE NEBI MI NI TRENA BILO ZAO,ZATO KAJ VIDIM DA SU TU STVARNO SAMO NEKAKVI BOGOVI I EKIPA ISPOD,CILJ MI JE BIO DA SPASIM FORUM DA SE NE GLEDA TAK NA CHINAREELI I TO,AL VIDIM DA TU NIKO NIKOG NE CJENI,ODREDENI MODOVI MISLE DA SU BOG I BATINE

ONDA SI KUPITE MOTORE KOJE CETE SLAGAT I STAVIT U VITRINU

PROJEKT SA LNOM JE PROPO JEL SAM VIDIO DA TO NIJE MOTOR ZA SLAGANJE,SJEDNES I VOZIS SE,BAREM SAM JEDAN PROJEKT DOVRSIO,MENI NIJEDAN MOTOR DOMA VISE NE STOJI U DJELOVIMA

divljak_007:

--- Citat: steeef - 03 Siječanj, 2012, 12:59:34 ---ma najgore mi je od svega dok neko omalovažava i prodikuje za nečiji trud pare i sve kae uloženo u projekt..nekima je zadovoljstvo radit po motoru i nije bitno jel bude to gotovo za mjesec dana ili za 6 let.
prvo pogledaš sebe pa onda kritiziraš druge.

--- Kraj citata ---

UPRAVO SI TI MOJ PROJEKT OMALOVAŽAVO,JA NISAM TVOJ NI NICIJI,NEGO SAM SAMO REKO DA SE ZAVRSI,A DA JE PROJEKT LOŠ TO NISAM NIGDJE REKO

Dino46:
Ja bi ti isti čas bann dal!

Prvo isključi velka slova i pisi tak da i mi nekaj razmemo i upotrebljavaj zareze i tocke  :icon_thumright:

A kaj tebe briga ak neko bude radil projekta tjedan dana ili 5 godina? Ljudima je gust raditi polako i sigurno, a ne nekaj sfušati u tjedan dana  :icon_thumright:

A za ove tvoje "kvarove", kaj mislis da je tu sjediste vidovitog milana pa da zna svako tocno kaj mu je?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju