Ostalo > Chat house
KAE S FORUMOM??
doritos:
Jaooo! Sta sam uradio XD
BRACO SKUTERASI nemojte tako, nismo mi Hdz i nemojmo bit takvi XD
eto otvorio temu i na kraju ce nastati gradjanski rat! MIR s vama deca...nemoj mikri tako XD
biti ce 12X BANN
ivanzd:
divljak nekuzim zasto po tebi netko nebi biti na forumu tko npr nezna provjerit jel svjecica baca iskru.svak je dosao ovdje i da nesto nauci i sigurno je svak ko je aktivan na forumu nesto naucio. npr ja vozim speedfighta i najvise volim pogledati projekte od bere i od mhr-team itd,ali zašto nebi pogleda baotian projekt. baotian je skuter koji je najviše rasprostranjen po hrvatskoj i zašto ekipa koja vozi baotian nebi uredila svoj motor da ide brže nego tvoja aprilia ili neznam što već voziš. nije bitko ko što vozi,svak je došao nešto naučiti i zabaviti se. :)
Drnda:
kad se bude sralo o projektu koji traje 10 god :bicedobro: :kvart2:
steeef:
na forum more doć ko oće i pitat kaj god oće u vezi skutera pa makar to bila banalna stvar tipa 'kaj daje iskru na skuter'.
svako preferira određenu marku skutera i model,tak je i s autima i oblekom telefonima i svim općenito u životu.podjebavanja su jedna druga stvar čega je bilo i bude al to su dječja posla i dosada očito.
osobno me boli kifla,imam doma i batinu.
kaj se tiče projekata koji traju,traju iz određenih razloga i to su projekti na koje se ulupa brdo para,osim toga neki imaju i drugih interesa u životu i obaveza osim skutera.
kad si već spomenul projekte,vidim kak su tvoji završili,sp je završil prije nego je počel i još si završil na listi.projekt sa quasarom 250 ie na 50 rami-jebeno pogotovo dok se ejstim 24 sata i rečenice 'skuter koi je išel 50 na sat sad ide 150' i 'prerađeno je sa ie na carb',hahahahah
to je bilo problem napravit..nakeljit mapšinu i zbrikat 3 žice.
projekti lego kockice su gotovi za čas a projekti di se mora nekaj jebavat stalno su druga priča i zato traju.
za kraj,slažem se da nebi trebalo bit svakog na forumu,al to nebi uvjetoval godinama niti kvizovima jer je to pi*darija.
al oni koi su zajebali ekipu i muljaju,njima kick sa foruma bez daljnjeg :hello:
neven92:
--- Citat: steeef - 03 Siječanj, 2012, 12:50:01 ---
kad si već spomenul projekte,vidim kak su tvoji završili,sp je završil prije nego je počel i još si završil na listi.projekt sa quasarom 250 ie na 50 rami-jebeno pogotovo dok se ejstim 24 sata i rečenice 'skuter koi je išel 50 na sat sad ide 150' i 'prerađeno je sa ie na carb',hahahahah
to je bilo problem napravit..nakeljit mapšinu i zbrikat 3 žice.
--- Kraj citata ---
to sam bas ja htel napisati + ja se sjecam onog prvog projekta sa lunom,to bude avion,ovo ono,a na kraju ni slike nije bilo :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju