Ostalo > Chat house
KAE S FORUMOM??
doritos:
Iz dana u dan sve više niču projekti jebenih BOTIANA sve više likova koji su (boze mi oprosti) *****************. edit by eladio, kultura se ocito ne moze kupiti
Ekipe vise nema, nema vise ni pravih skuter projekta kao sto su bili ...sada vlada KINESKA baotijan ekipa :sad3:
U čem je problem?? jel je to do likova koji vode forum ili se ekipa razbezala i odjebala MS??
Msm nigdje traga o skuter mitinzima kao sto su bili prije, glupiranja, voznje, cuganje u Medvedgradu, ono zajbancije niti traga niti glasa?
Ili je MS forum usmjeren samo na MS-WEBSHOOP i to je to?? pogledajte samo teme u zadnjih par meseci...nista zbilja interesantno nego pitanja i odg na razini 13let čovca.
vktr:
--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 03:40:11 ---Iz dana u dan sve više niču projekti jebenih BOTIANA sve više likova koji su (boze mi oprosti) ŽEŠĆA RETARDACIJA.
Ekipe vise nema, nema vise ni pravih skuter projekta kao sto su bili ...sada vlada KINESKA baotijan ekipa :sad3:
U čem je problem?? jel je to do likova koji vode forum ili se ekipa razbezala i odjebala MS??
Msm nigdje traga o skuter mitinzima kao sto su bili prije, glupiranja, voznje, cuganje u Medvedgradu, ono zajbancije niti traga niti glasa?
Ili je MS forum usmjeren samo na MS-WEBSHOOP i to je to?? pogledajte samo teme u zadnjih par meseci...nista zbilja interesantno nego pitanja i odg na razini 13let čovca.
--- Kraj citata ---
jesam to tebe vidio neki dan na črnkasu zaraslog, il jsam te zamjenio s nekim cigošem
doritos:
--- Citat: vktr - 23 Prosinac, 2011, 03:43:01 ---jesam to tebe vidio neki dan na črnkasu zaraslog, il jsam te zamjenio s nekim cigošem
--- Kraj citata ---
ošišan sam na kratko :toothy12:
tam nisam bil jedno dvesta meseca XD
VKTR smanji to varivo više čoeče
vktr:
--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 03:45:29 ---ošišan sam na kratko :toothy12:
tam nisam bil jedno dvesta meseca XD
VKTR smanji to varivo više čoeče
--- Kraj citata ---
čoveče vidiš mi potpis, em sam presto pušit, em sam presto pušit , tak da ono...
jedino možda od ove el pljuge šta i braća.sb pare možda me od tog puca neš
i da , nisam mislio po glavi, neg po faci
doritos:
--- Citat: vktr - 23 Prosinac, 2011, 03:47:22 ---čoveče vidiš mi potpis, em sam presto pušit, em sam presto pušit , tak da ono...
jedino možda od ove el pljuge šta i braća.sb pare možda me od tog puca neš
--- Kraj citata ---
E JEBIGA
al moram priznat da sam ja fino varivo probo včrs i dobio inspiraciju za ovom temom :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju