Ostalo > Chat house

KAE S FORUMOM??

<< < (25/41) > >>

steeef:

--- Citat: divljak_007 - 03 Siječanj, 2012, 13:06:19 ---UPRAVO SI TI MOJ PROJEKT OMALOVAŽAVO,JA NISAM TVOJ NI NICIJI,NEGO SAM SAMO REKO DA SE ZAVRSI,A DA JE PROJEKT LOŠ TO NISAM NIGDJE REKO

--- Kraj citata ---

omalovažaval nisam,samo sam se nasmijal na ono kaj si izjavil za novine jer i nije bilo za drugo neg za smijanje.
za struju nisam videl pitanje,al za rame i rupu za desni amort sam odgovoril.
iskreno,nije me ni zanimalo previše.

kao što reko,pogledaš sebe pa vidiš druge.
nema tu bogova,a ja ti nisam kriv kaj si zaj#bo za lovu i kaj si završil na listi pa se moram zaebavat s tobom i objašnjavat jedno te isto.
kak sam ja mogel uplatit duji lovu uvijek dok su mi dijelovi stigli??a trgovali smo x puta.

kaj se tiče mog skutera,da imam samo ramu od vxra,sve ostalo treba prilagodit i da za sve se sam pobrinem,neotvaram teme za svaki šaraf di ide itd.
i da,ja sam upalil mašinu ie sa ie instalacijom i to bez brave i pi*darija koje nemam.

uglavnom toe to..znam da ti nije drago kaj si na listi i sve to al jbg,nemoraš se na ostalima iskaljivat  :hello:

mhr-team:
divljak ti si jedan obični mućki provokator... ljubomoran si zato što si niko i ništa na forumu i želiš se nametnuti nekom agresijom i ne znam čime već.. budi normalan i smiri se  8)
omalovažavaš tu projekte koji su vrijedni par tisuća eura a nisi u stanju 7 mjeseci vratiti dug od cca 500kn tako da bolje ti je da šutiš i pokriješ se jorganom, jer takvi ko ti i uništavaju forum a ne kao što ti kažeš spašavaju  :angry7:

divljak_007:

--- Citat: Dino46 - 03 Siječanj, 2012, 13:28:26 ---Ja bi ti isti čas bann dal!

Prvo isključi velka slova i pisi tak da i mi nekaj razmemo i upotrebljavaj zareze i tocke  :icon_thumright:

A kaj tebe briga ak neko bude radil projekta tjedan dana ili 5 godina? Ljudima je gust raditi polako i sigurno, a ne nekaj sfušati u tjedan dana  :icon_thumright:

A za ove tvoje "kvarove", kaj mislis da je tu sjediste vidovitog milana pa da zna svako tocno kaj mu je?

--- Kraj citata ---

ti hoces rec da sam ja sfuso svoj motor?pitaj clanove koji su ga vidli i vozili

a ovo opce nije bio kvar neg prerada jel IE i carb nemaju isti magnet i namotaje

štef,nemoj se srdit,nije ovo meni bio cilj,da su tu sad rasprave il kaj,nit meni smeta bilo ko na forumu,htio sam vas sve pokrenut a ne uvrijedit  :icon_thumright:

a ovo za duju,ispalo je kak je ispalo,nazalost...nemam se ja kome opravdavat za to,zeznuo jesam,ispravio gresku jesam  :icon_thumright:

divljak_007:

--- Citat: mhr-team - 03 Siječanj, 2012, 13:38:07 ---divljak ti si jedan obični mućki provokator... ljubomoran si zato što si niko i ništa na forumu i želiš se nametnuti nekom agresijom i ne znam čime već.. budi normalan i smiri se  8)
omalovažavaš tu projekte koji su vrijedni par tisuća eura a nisi u stanju 7 mjeseci vratiti dug od cca 500kn tako da bolje ti je da šutiš i pokriješ se jorganom, jer takvi ko ti i uništavaju forum a ne kao što ti kažeš spašavaju  :angry7:

--- Kraj citata ---

nikakva agresija ni nis,na forumu nemam na kog bit ljubomoran i drago mi je da sam nitko i nista jel tu na formu nema nekog i nesto,ja neznam jel ti neznas citat ili nesto ali niti jedan projekt nije omalovazavan kao sto sam i prije napisao nego mi je bio cilj da vas potaknem da to zavrsite vec,sve je to bilo moje misljenje

mhr-team nemoj se ljutit ali vodis tudu brigu,moj dug je moja stvar a ne tvoja  :icon_thumright:

cameosb:
e daj dino ti komentiras samo jer imas baotijanera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju