Evo ljudi uspio napravit motor sve sam promjenio osim sustica i nista, gusio se na 35, i nakraju smo samo podmazali rolice i leti planiram uzet lakse za start i ja zadovoljan... Sad trenutno u brdo ide 60 nece vise, a ravnicu jos nisam pokuso i to na motoru se samo nalazi zx i rolice od polinia 6.0 sve ostalo je standard e sad nzm dal bi trebalčo ic vise ili manje al po meni je to solidno.
Hvala svima na savjetima!!!
Pozdrav svima!
Vidim da je čovijek zadovoljan, pa reko da vas i ja zamolim za pomoć/ savjet/ informaciju.
Imam isti skuter, na kojem je sve serijski (skinuta je samo blokada variomata) 2008.g i ima 3000 km (ne vozim se puno
), uglavnom... prije tjedan dana mi je u vožnji puklo ono tanko gumeno crijevo koje iz grane auspuha ide u (nemam pojma kaj- neku crnu kutijicu)
motor prdi 3x glasnije... odrezal sam taj komadić cca 5 cm koje se podrapalo i nataknul ga nazad na cijev, ali nakon vrlo kratkog vremena se opet poderalo. Čini mi se da je bilo napravljeno s greškom jer sama rupa nije bila u centru, nego malo pomaknuta, pa je gumeno "meso" na jednom dijelu bilo deblje a na drugom tanje i tu je pucalo. ZA prvu silu sam u dućanu auto dijelovima kupil neku gumenu cijev (za benzin) koja je pasala po dimenzijama, ali vidim da ona ipak ne podnosi tolko visoke temperature, makar me služi na kratkim rutama.
Znači... ako mi neko može objasniti za kaj ta cijev točno služi (da ju znam tražiti u servisu) i dali možda postoji koji drugi razlog zbog kojeg mi puca (osim toga da je izgleda napravljena s greškom), možda se kaj zaštopalo, ili....
laik sam po tom pitanju, pa vas molim za toleranciju.
E i još jedna stvar, kod kretanja s hladnim motorom , skuter se malo "nećka" (lagano trokira i ko da mu remen proklizava/jedva se pokreće i trese) to traje nekih 20-50 metara i dalje ide normalno (remen mi se ne čini poderan, ali ne znam točno kakav i treba biti) Hvala!