Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Inace svaka cast na snalazljivosti, ali jednostavnije ti je uzeti kljuc za brusilicu koji ima 2 "zuba", zablokirati u zvono i osloniti na stjenku bloka i ide bez problema xxx puta.Skines zvono za 5 sec i ne isprljas ruke Imas dobru gedoru
Citat: SlowRider - 24 Ožujak, 2008, 15:44:33Inace svaka cast na snalazljivosti, ali jednostavnije ti je uzeti kljuc za brusilicu koji ima 2 "zuba", zablokirati u zvono i osloniti na stjenku bloka i ide bez problema xxx puta.Skines zvono za 5 sec i ne isprljas ruke Imas dobru gedoru probao sam i tako sa kljucom,ali se xxx puta ono smakne i razbijem ruku,al posteno razbijem i sazuljam kozu
proxon set gedora 1200kn platio stari predobre su set i kljucee s lezajim predobro
pa vec sam davno govorio da se uzme kljuc za filtere ulja na automobilima, bilo platneni, sa lancima ili metalni... tako se najjednostavnije blokira zvono i odvida... Na isti nacin mozete blokirati i variomat da se sa tim kljucem blokira magnet i na strani variomata skidate maticu...
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
Pa što nije jednostavnije zvono žicom zavezati za amortizer..to mi je frend priča da tako rade u jednom skuter servisu u zadru di je on bia na praksi prošlo lito E,da..taj servis više ne radi..valjda je to jedan od razloga hehe
evo stavite u ovu temu sve alate koji su homemade da nam ublazite patnje oko skutera..e i jel ma ko kaku sliku nekog dobrog homemade radapcigera vidio sam negdje po forumu radapciger samo neznam di