Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lijepo si ga sredio i ide za pohvalu ali kak ce te pustit na tehnickom bez zadnjeg stop svijetla
Svaka cast na rad i trudide lijepo sada animatrix ima konkurenciju napisi konacan setup jel si ostavio trek ili si stavio RS-a?
Svaka cast na trud, dobar je Sprint!
fino si uredio kineza svaka čast
Ima STR8 stopaljku pozadi RS II naravno setup imas na profilu Hvala , mada necu da se hvalim ali kad ga sad preko zime sredim mislim da mu nece ni jedan biti ravam (makar u srbiji )
a imas mozda u planu nabacit neke felge jer iskreno ove su malo bzvz al ostalo je super
uu moras dosta dosta dosta mnogo radit da bi sustigo maria ja sam gledao po srbi ima stvarno jakih skutera a sa kinezom nebi mogo nikad napucat da budes bolji od njih eto prvi na rangu mario onda ima jedan rodjak koji zivi u mladenovcu on ti ima zipa midrace
dobar projekt e a onaj podizac amortizera,ja sam cuo da kad se to stavi da je onda nestabilan u zavojima skuter,kakva su tvoja iskuustva sa time?
dobar projekt e a onaj podizac amortizera,ja sam cuo da kad se to stavi da je onda nestabilan u zavojima skuter,kakva su tvoja iskustav sa time?