Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tako sam i ja mislio stavit masinu od 125 na 50 pa sam se predomislio zbog tehnickog.
pa vratis 50ku pred tehnicki i gotovo
jos me brine brzina na brzinomjeru ako namistin na amo reć 50 a tamo bude 60 i ne pusti me to mi je jos dilema al to više manje lako se podesi karburator nebi tribalo dirat zbog okretaja a da je nać negdi manji remen kraći hmhmhmhmhmhm
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
a sta ako nema vozacku?
e da odma kazem.. nezz koliko je debela podloska bila.. znam da je od nekog lezaja uzet vanjski prsten i to je posluzilo..
vrti se u nebesa BB na tehnickome, ali ne ide preko 50 kmh... nebih ja tako jedne sekunde vozio..
A onda je najmanja steta ako se u prometnu stavi 100-200kn. Ionako je najmanji problem proc tehnicki, a sranja (i to generalna) pocinju kad sa takvim skuterom sudjelujes u nekoj nesreci
isti vrag ko i kad sa serijale neke samo skineš blokadu i on ide kojih 70...ma da ide i 60 realne,opet nisi tehnički ispravan...tak da ti je svejedno dal napravil saobraćajku sa 180-tkom ili sa 50-tkom sa skinutom blokadom...
Samo kaj se skrsena 50tka ne moze vjestacit i proglasin teh. neispravnom dok se BB na rami od 50tke itekako moze
ako već tražiš dlaku u jajetu...