gle, ja skupljam za popravke jer mi tata nije vlasnik firme i nemam 4 vozila od kojih su 2 terenca i nijedan nije stariji od 3 godine ko tvoji..
uz to, imao sam nedavno totalku s autom i ostao bez kune a za odštetu se i dalje ganjam po sudu.. neki dan sam imao smrtni slučaj u kući tak da sam doslovce ostao bez kune, al premladi ste vi da to sve pohvatate i razumijete..
dalje, zaradim mjesečno 2500kn, imam kuću s režijama, auto star 10 godina.. a i svakome od vas/nas cviknuo je kit bar nekoliko puta zato psssst..
ja stojim iza toga da za svaki setup jači od base kita i spuha treba jača radilica.. a i 90% svih domaćih i inozemnih tunera složit će se samnom..
btw u piaggio tvornici se radilica s ležajima upreša u 3 sekunde i to sve na hladno, tak da se to nemre uzimati u obzir kao relevantno.. i ovlašteni servisi su banana po tom pitanju, sjećam se kak je 3alfi3 skutermoto ugradio malossi radilicu pa je za par tisuća riknula.. onda je sam ugradio top i drži eto valjda već 35000km..
malo sam oduljio u off al eto ipak imam duplo više godina od vas pa sam održao nekoliko lekcija.. NHF, svi smo mi family..