evo, procitao prve 2 stranice, pa ste lokali temu, pa sad vidim opet aktivna, ali mi se neda citati samo par zadnjih komentara...
prvo u vezi bibera.... ja osobno se sprdam, a ne podjebajem , nit sam ikad nekome nesto lose rekao u smislu, samo neodredjena zajebancija... to i daje car nekad, ipak je offtopic...
drugo... stef je posve u pravu , vidio sam neke komentare ,ali mi se nije dalo slati modovima da provjere... nisam imao volje....
robert je meni 2 banna uvalio... neznam vise ni zbog cega , ali bez ikakve ljutnje prema njemu, jer je ok, samo hocu reci da on sa krizom srednjih godina ne gleda stvar kao maldjahni pastusi (mustangi)
dalje, neke teme su stvarno za brisanje, ( neda mi se pisati koje), ali svejedno fali zajebancije bez sankcija, tj da bude kao 2009 godine npr... zajebancija, i najvise ekipe je bilo... danas samo klinci koji pisu gluposti i nitko ne zeli pomoci.. meni se osobno nekad neda pisati cim vidim tko je autor teme, procitam, dam savjet, pocne pametovati.. i onda nemam volje dalje pomagati...
steff vidis da nisam spammer ili kako si vec ono rekao, neki geek izraz