nisam videl temu prije,hmmm..
malo da pojasnimo mada su sve rekli igor i eladio..
vidim da se bune najveći spammerni kaj nije ni čudno..korisno od njih čut niš al na sve se bune i na sve skaču...svi su jaki i glasni al na upozorenja se svi bune ko curice i opet rade isto a za to je kazna bann i neznam kaj tu nije jasno.spamm je spamm.
da su ti isti bar jednom pročitali pravila,pogotova ova za tehnički dio i tržnicu znali bi da je spamm strogo zabranjen al se itekak tolerira i pušta al do određene granice.
di bi došli modovi da svkog upozoravaju za kršenje pravila koja oni svjesno krše?
de budite realni..
dobil sam i ja bannova dok sam komentiral di nesmijem,bez upozorenja i bez opisa kolko i di traje bann,nit sam se bunil nit sam prozival efz-a zbog toga.
radim svoj posel,drugi koi bi trebali očito ne rade i zato cijela hajka..
ko god kaj pita il na pm il u temama sve fino pojasnim i pomognem kolko god znam..
@ cameo, najveći spammer mene proziva za to kaj radim svoje posel..
korisnih postova,pomoći i kolegijalnosti drugima ravna je nuli ( 0 )..opća kultura isto takva,svaki post psovanje i vrijeđanje drugog i jedan takav bude mene sad školoval?zajebi na tržnici itd..i mene si još za jebene distance za spuh j#bo 3 mjeseca da nemaš kak do pošte,a pošta ti je koju ulicu dalje kaj su mi rekli dečki iz sb..
DAJ ODRASTI ČOVJEČE!
kaj se tiče moje teme,svoju nekulturu i manjak bontona tam nemoraš ispoljavat i svaki takav prostački post bude obrisan,bilo tam i bilo gdi.spamm je zabranjen i ak druge teme su već usrane zbog tebe i tebi sličnima,moja nebude..
kaj se tiče moje felge 10 puta je prostudirana i toe gotovo.
mišljenja i savjeti onog koi nezna skinut kotač sa skutera su mi nebitni i nepotrebni,moj post u mojoj temi nema ni jedan upitnik zato jer netrebam savjete od takvih i tebi sličnima,za to pitam ljude iskusnije od sebe.
tema je da ljudi vide nešt i nauče,ne zanima ih kak izgleda babina pička,ok?
EDIT; nisam ja tebe upozoril pred bann zbog svoje teme i svoje felge nego zbog toga kaj si nastavil posovat mi u temi nakon niti sam prijetil.
@B.E.R.O. ne vidim razlog zakaj si ti najglasniji tu,al ok sad su mi jasne neke stvari.
ja budem i dalje radil svoj posel a vi se držite pravila i nema problema {$default_wink_smiley}
daklem na ovaj post jer je temu zakljucao
br 1
ja ne spammam jer pisem iskljucivo u offtopicu
br2
dobio sam ban na skoro mjesec dana jer sam vrijedjao tj odgovorio na vrijedjanje banjamina sokola, on naravno nije dobio nista, , trebalo bi ga bannat jer je nepismen, ne znam tko uopce razumije sta pise..nisam ni upozoren, ali oprostit cu robiju, jer je legenda
br3
e moj stef, ja najveci spammer? pa daj stari moj pogledaj malo moje postove gdje su i kako su, prije dok sam pisao po tehnickom djelu, nikad nisam spammao, a ako ti spam nazivas ono sto pisem u OFFTOPICU vecinom onda si da ne kazem sta,i ja sam pomagao svakom, vise mi se ne pise po tom djelu i sta hoces ti, moje pravo, kao sto ne pise dosta clanova, moja kultura je na nivou sa ljudim poput igora, roberta, i takvih, oni koji me znaju tu, znaju da uvijek iskreno pisem i ne uvlacim se u guzice kao dosta njih tu, i samo cu ti reci da mi se jako puno decki javilo u inbox i podrzalo sto sam te prijavio, nisu se htjeli zajebavat s tim ali eto ja jesam, mozda ti to nesto govori, a koliko vidim slabo ih je u onoj temi protiv mene, znas kad nekom prospes istinu u lice vecinom ne bude dobro
br4
KAJ se tice tvoje teme to necu ni komentirat jer se opet dosta njih bunilo sto si brisao bezveze, ponasas se kao dijete, moja tema ja mod i radim sta hocu, tako da TI odrasti, ovo ti kazem s dobrom namjerom a ne iz zajebancije
br5
ne znam skinut kotac s vilice? vidis naucio sam, a vjeruje da si ti jos u bolnici kad si se rodio turpijao termogrupe i sastavljao android vxr, e moj stef, de samo razmisli sta pises..i ti si poceo negdje
br6
uopce se nemam namjeru svadjat jer mislim da si tvrdoglav tip i ne slusas nikog pa ni kad si u krivu, jbg i ja sam bik pa se ne mozes s rogatim bosti
ako za ovo dobijem ban neka bude trajni
br 7
JA SAM GLAS MNOGIH
eto nadam se da ces procitat i bar jednom razmislit
lijep pozdrav