Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

prituzba na stefa

<< < (15/17) > >>

steeef:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Prosinac, 2011, 17:44:30 ---

steff vidis da nisam spammer ili kako si vec ono rekao, neki geek izraz  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

troll?moram vas tu i tam opomenut da neodete predaleko :)
sve je to dobronamjerno,nekad i u zaebavanju  :icon_thumright:

Drnda:
pomognem kad god mogu, jer su i neki pomogli meni, ali mora se nekada prcnuti ili okrenuti na zajebanciju, cisto da se malo pokrene razgovor  :happy8:

cameosb:
necu ni citat ostale postove, dosao sam do ovoga: to sto sam ja napisao da je ko babina pi*ka nema veze s temom?
oprosti molim te stef ali komentar: FELGA JE KO BABINA PIČKA, ima i te kakve veze s temom, osim ako ti nisi mislio da je neke druge babe spominjem

to je moja kultura i moje razmisljanje i imam jebeno pravo da ti se i poserem na vxr ako hocu, a ti si tu da procitas i da primis to kako hoces, zao mi je sto mislis da mozes dobivati samo pozitivne komentare

digao si mi tlak sad bezveze, shvati vec jednoom da ja mislim da je ta felga stajala ko babina pička i UPRAVO TAKO
KULTURU MI NE SPOMINJI jer to nije tvoja stvar i na ovom forumu ima psovanja i svega, ali zamisli ti u svojoj temi nedaš
hoces mi uskratit slobodu izrazavanja pa te bum tužil još građanskom parnicom

steeef:
svaki takav komentar imam potpuno pravo izbrisat i definitivno nebude ni jedan takav ni pozitivan ni negativan ostal nigdi ako naiđem na njega..komentirali su i drugi al na normalan način.
mene i ostale babina pička ne zanima nit je tome mjesto na forumu.
svoju nekulturu komplekse i frustracije moreš ispoljavat doma,na javnom mjestu se mora znat osnovna kultura vladanja i ponašanja.

imaš pravo na slobodu izražavanja samo ako ta sloboda ne krši prava i slobode drugog pojedinca..osnove moralnih vrijednosti su to koje ti nemaš..
i u mojoj temi a ni nikojoj drugoj nebude takvih slobodnih komentara moreš se ti postavit na glavu,pisat pritužbe i pismeno ustavnom sudu ako treba.
tvoji komentari su mi nebitni,pogotovo takvog tipa i nemoram to čitat.
da si napisal nekaj tipa; mislim da je felga prevelika ili ne sviđa mi se felga,ok i nikom nikaj..
jedino pravo koje imaš je posrat se na svoj skuter,da bi ga imal...moje stvari ni pogledat,ni pinut.

doritos:

--- Citat: steeef - 23 Prosinac, 2011, 19:48:28 ---svaki takav komentar imam potpuno pravo izbrisat i definitivno nebude ni jedan takav ni pozitivan ni negativan ostal nigdi ako naiđem na njega..komentirali su i drugi al na normalan način.
mene i ostale babina pička ne zanima nit je tome mjesto na forumu.
svoju nekulturu komplekse i frustracije moreš ispoljavat doma,na javnom mjestu se mora znat osnovna kultura vladanja i ponašanja.

imaš pravo na slobodu izražavanja samo ako ta sloboda ne krši prava i slobode drugog pojedinca..osnove moralnih vrijednosti su to koje ti nemaš..
i u mojoj temi a ni nikojoj drugoj nebude takvih slobodnih komentara moreš se ti postavit na glavu,pisat pritužbe i pismeno ustavnom sudu ako treba.
tvoji komentari su mi nebitni,pogotovo takvog tipa i nemoram to čitat.
da si napisal nekaj tipa; mislim da je felga prevelika ili ne sviđa mi se felga,ok i nikom nikaj..
jedino pravo koje imaš je posrat se na svoj skuter,da bi ga imal...moje stvari ni pogledat,ni pinut.

--- Kraj citata ---

PAUVAR  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju