Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
prituzba na stefa
danc00:
Ljudi su ko ovce unutar el. pastira koji nije uključen ak očeš tak. Kad nema struje ne jebe ih i idu prek(makar se zna granica), a kad pustiš struju pa se stresu kad ju pređu onda je to to, i drugi put nejde prek(neko vrijeme).
Tak i modernatori, znam da se znaju pravila i da tupite da ih treba čitati, ali to se ne čita jel zbog nekulture ili ljenosti nije bitno u ovom slučaju. Tu ste vi koji to trebaju sankcionirati i poslati objašnjenje zbog čega i kak. E kad se to napravi onda ti ostane za drugi put...ak si uporan dolazi i drugi bann, i tak dalje. Onda se zapamti.
Ak ti veliš da se znaju pravila i to je to...to je niš...zna se da se kroz naselje nesmeš vozit prek 50km/h pa se ljudi voziju dok ne plate kaznu, onda je mir.
Ak si modernator delaj dosljedno sebe svoj posel i to je to... Ali razlog banna bi trebal biti upućen bannanoj osobi...jer i ja sam ga dobil od tebe a da nisam znal zake i kak...pošto drugi nisu dobili a nit su modovi nit sam napravil drukčije od njih...to mi je jedino upalo u oko. Inače ok, nije mi prvi a hvala Bogu nebu ni zadnji.
Samo mora svak delat svoj posel objektivno i dosljedno inače nastaju takve teme...cameosb nije 100% u pravu za sve kaj je rekel, ali malo dima ima nemrem ni ja reči da nema, sorry :icon_thumright:
steeef:
prema tome bi ja trebal cijeli dan sedet i tipkat upozorenja manje više jednoj te istoj ekipi?
ako je strogo zabranjeno komentiranje u dobrim i lošim trgovcima onima koi nemaju veze sa temom,kazna je bann.
tam nisu bitna mišljenja i savjeti nego da se konkretna stvar rješi između koga je i nastala.
ponavljam,piše u pravilima da je strogo zabranjeno komentiranje,tak da si bann dobil zasluženo ko i svako kog sam bannal do sad.
dok sam to ja napravil dobil sam bann bez upozorenja i ičeg,pisat nisam mogel i na naslovnici mi je pisalo samo da sam bannan zbog spamma na tržnici.
kaj bi ja trebal sjedit za kompom pol dana i pisat upozorenja više manje istoj ekipi i brisat postove?pa kaj smo mi smetlari nečiji?
napravim to jednom ili 2 put,poslje se više nemamo kaj objašnjavat..
ili dok upozorim na pm pa se počnu bahatit i vrijeđat?s takvim više nema ni razgovora ni upozorenja.
čast iznimkama koje se ispričaju i od njih više ni nedoživim da moram opominjat.
tak i za oglase nedavno..piše fino da cijena mora bit istaknuta za svaki dio,on mi napiše jednu cijenu..upozorim ga i onda mi se bahati da sam čorav i da ima cijene.
popis dijelova ima al cijena nema..
ili isto jedan,napravi oglas posebno za centralni feder,posebno za rolice posebno za federe kvačila a sve dijelove za istu mašinu..bumpa oglase i onda njegova cijela strana.i onda se takav dojde bunit također za bann zbog spamma u dobrim i loši trgovcima jer je komentiral tam di nesmije jer nema veze s temom..
toe samo par stvari a svakodnevno ih se događa više.
danc00:
Vjerujem da nije lako, i da bi zbilja trebal cijeli dan biti na kompu da takvima sve objasniš(a to bi bilo van svake pameti)...ali zato velim da kad bi dal bann i odmah navel razlog recimo "spamm na tržnici" ili "nepravilan oglas" itd... čisto da se zna zakaj.
Ja sam navel i svoj razlog, nit sam se bunil nit sam kaj rekel jer znam da sam nekaj krivog napravil, ali da sam barem dobil nekakav feedback sa navedenim citatom. Pa da sam miran...recimo nekome ko konstatno radi glupost bi to bilo od pomoći..
Zbilja ne znam kak to ide, ali reda treba biti onda u svim hierarhijama foruma od gore prema dole :icon_thumright: Nemam niš protiv ijednog moda ovog foruma, kolko sam tu bolji ste(normalniji) i više toga tolerirate neg na recimo pcekspertu(i drugim) na kojem ima 5x više članova ali nema veze.
Ja sam također za više bannova ali da se zna zakaj i kak, samo to...jer ima dosta onakvih ko onaj hawk ili kak se lik zove :laughing7: :laughing7: :laughing7:
:cya: :odlicno:
steeef:
sigurno ti je pisalo crvenim slovima nekaj tipa 'spamm u rubrici dobri i loši trgovci'
uglavnom ti si naučil odma iz prve kad ne ponavljaš iste greške ;)
meni je izuzetno drago da sam te vratio na pravi put i odvikao od mračne strane foruma :icon_biggrin:
Drnda:
evo, procitao prve 2 stranice, pa ste lokali temu, pa sad vidim opet aktivna, ali mi se neda citati samo par zadnjih komentara...
prvo u vezi bibera.... ja osobno se sprdam, a ne podjebajem , nit sam ikad nekome nesto lose rekao u smislu, samo neodredjena zajebancija... to i daje car nekad, ipak je offtopic...
drugo... stef je posve u pravu , vidio sam neke komentare ,ali mi se nije dalo slati modovima da provjere... nisam imao volje....
robert je meni 2 banna uvalio... neznam vise ni zbog cega , ali bez ikakve ljutnje prema njemu, jer je ok, samo hocu reci da on sa krizom srednjih godina ne gleda stvar kao maldjahni pastusi (mustangi) :laughing7: :laughing7:
dalje, neke teme su stvarno za brisanje, ( neda mi se pisati koje), ali svejedno fali zajebancije bez sankcija, tj da bude kao 2009 godine npr... zajebancija, i najvise ekipe je bilo... danas samo klinci koji pisu gluposti i nitko ne zeli pomoci.. meni se osobno nekad neda pisati cim vidim tko je autor teme, procitam, dam savjet, pocne pametovati.. i onda nemam volje dalje pomagati...
steff vidis da nisam spammer ili kako si vec ono rekao, neki geek izraz :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju