Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
prituzba na stefa
cameosb:
mislio sam bit vulgaran i napadat ali necu, napisat cu smireno
jel ovaj forum toliko propao da se moze brisati i editirati kako kom padne na pamet?
decku se ne sviđa sto ljudi pisu da felga ne stoji i onda brise postove, i jos napise da je njegova tema i da moze sta hoce, ajd onda cu i ja svoju otvorit pa cu i ja trazit brisanje i editiranje
mislim stvarno to nisam ocekivao od nekog sa 24+
nije ni cudo sto se pola ljudi pokupilo, ionako citam samo offtopic, ali nekad puknem na ovakve gluposti
Nix666:
--- Citat: cameosb - 15 Studeni, 2011, 13:25:26 ---mislio sam bit vulgaran i napadat ali necu, napisat cu smireno
jel ovaj forum toliko propao da se moze brisati i editirati kako kom padne na pamet?
decku se ne sviđa sto ljudi pisu da felga ne stoji i onda brise postove, i jos napise da je njegova tema i da moze sta hoce, ajd onda cu i ja svoju otvorit pa cu i ja trazit brisanje i editiranje
mislim stvarno to nisam ocekivao od nekog sa 24+
nije ni cudo sto se pola ljudi pokupilo, ionako citam samo offtopic, ali nekad puknem na ovakve gluposti
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
2TDottore:
vidi vidi sve vise i vise novih pobunjenika protiv modova.....ko bi reko...hhhhh....xD
stark1:
zaobilazim njegove teme i postove :icon_thumright:
Aprilia97:
--- Citat: gigo_sf2 - 15 Studeni, 2011, 15:37:26 ---zaobilazim njegove teme i postove :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
također...
da se nadovežem na temu...pred jedno mjesec dana,dobijem ban..dobro uredu je..nije mi do bana...u pm sam dobio dobio si ban opomenuo sam te..uredu...u poruci nisam dobio koliko vremena traje taj ban...na kraju me optužuju da imam dupli acc,što nije istina...reko sam frendu da napiše nekom adminu kako da pristupim svom accu jer nisam mogo..mogu objasnit zašto nisam mogo ak treba...onda kad sam dobio ban reko burazu,ajd ti pitaj preko svoga acca koliko traje taj ban,pošto steef nije reko...i na kraju krajeva,mene je optužio da imam 3 acca..ja vam ako oćete mogu dat ime i prezime od frenda i brata..pa vi slobodno provjerite..pozdrav dečkima :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju