Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

prituzba na stefa

<< < (16/17) > >>

mhr-team:
štef nemoj se više obazirati ni na koga... boli te kar brate... radi svoj poso i briga te  :headbang:

štef je ko oklopno vozilo po splitu zapamtite to... boli ga kur... ne možete mu ništa... čovjek pošteno radi svoj posao i svaka mu čast

štef  :notworthy: :headbang:

cameosb:
stef, to sto ti govoris pljunem na to jer ti prvi ne postivas ono sto kazes

ne znam u sta ti godine, MOD POWER YEAH
vidim da ce ostat ovako kako je i doci ce jos vise djecicea sve manje normalnih
sad moze jedan trajni da ne citam sta idioti pisu

cameosb:

--- Citat: mhr-team - 23 Prosinac, 2011, 20:57:56 ---štef nemoj se više obazirati ni na koga... boli te kar brate... radi svoj poso i briga te  :headbang:

štef je ko oklopno vozilo po splitu zapamtite to... boli ga kur... ne možete mu ništa... čovjek pošteno radi svoj posao i svaka mu čast

štef  :notworthy: :headbang:

--- Kraj citata ---

anto vire ti pertle

moto:
Steef uz tebe smo   :icon_thumright: :icon_thumright: jer dobro obavljas posao

Miki-speedy:

--- Citat: eladio - 16 Studeni, 2011, 00:24:08 ---

Smisao moderiranja
Moderator je superbiće koje je zaduženo za red, sklad i sreću na podforumu koji moderira. Moderatori daju duh i ton svojim podforumima i trebaju biti među najistaknutijim članovima.
Funkcije su dvojake – kreativne i higijeničarske.

Represija
Ne uvlačiti se u sukobe i nastojati uvijek biti "iznad" i hladne glave. Represiju koristiti samo kad je nužno. Iskustvo je pokazalo da represija na forumu nema većeg učinka i ne isplati ju se trajno koristiti. Od represije mnogo je učinkovitija ljubazna riječ. Ako na nju nema odziva onda ignoriranje. Kao s djecom, ne možeš ih stalno mlatiti, moraš pokazat i ljubav.

Moderator ne smije
Moderator se ne smije s pozicija sile razgovarati s forumašima, ne smije prijetiti već treba upozoriti.
Moderatori ne smiju prenositi ono o čemu se govori na ovim zatvorenim forumima za Moderatore i ta obaveza vrijedi i nakon eventualnog prestanka statusa moderatora.
Moderatori ne smiju psovati i vrijeđati druge moderatore. Svoje eventualne razmirice nikako ne smiju rješavati na otvorenim forumima, već ovdje ili najbolje preko PM-a. Ali isključivo argumentirano, bez vrijeđanja.

Moderator treba
Moderator treba dva puta upozoriti forumaša koji ne poštuje pravila foruma. Nakon dva upozorenja može tražiti težu sankciju – privremeni ban nicka max 2 dana.
Moderator bi se prema forumašima trebao uvijek odnositi pristojno i nikad se ne dati uvući u svađe i vrijeđanje.

--- Kraj citata ---

--- Citat: steeef - 23 Prosinac, 2011, 22:03:34 ---tako je,ja sam u tvoim temama i za runner i za sr pisal da su ko babina pička.,nisam ti htel pomoći,nisam ti htel odgovorit na pitanja u vezi skutera nego sam te sral i pljuval jelda?  :icon_thumright:
neda mi se fakat više raspravljat,reci kaj oćeš misli kaj oćeš,nije mi bitno nit oći imat kontakta s nekim ko se ovak ponaša..
i još jedno,ti mi govoriš nekaj za godine,pogledaj prvo sebe gori si od đastina biberovskog.
pozdravi doma babu i njenu pič.. i ljep pozdrav  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Nisi ni ti bas bajan i sjajan  :icon_thumright:
Ne branim nikog,ali ti kao mod bi trebao da ne prozivas ostale a iz tvojih postova se vidi suprotno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju