Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

prituzba na stefa

<< < (13/17) > >>

robert:
naravno, bez zajebancije ne ide nikako ali ova forumska balavurdija ne zna do kuda može ići!

cameosb:
roberte nemoj se pravit glup

zna se kad se prostaci i prema kome
benjamina sokola sprda doslovno cijeli forum pa nitko nista ne poduzima
da ne spominjem to da covjek ne zna pisati, daje primjer onoj djeci koja citaju
to sto on pise nebuloze i siri dezinformacije je sigurno gore od toga da ja njega j**** u glavu
ono isto necu spomenut da si bannao mene s razlogom ali njega koji je poceo spominjat neke osjetljive stvari si ostavio na miru

i da, pa stari moj ne mozes ti sebe usporedjivat s ovom balavurdijom kad imas 35+
ne moze dijete gledat na stvari kao ti pa tako da bi tvoja stroza pravila napravila kaos

danc00:

--- Citat: robert - 23 Prosinac, 2011, 14:51:16 ---naravno, bez zajebancije ne ide nikako ali ova forumska balavurdija ne zna do kuda može ići!

--- Kraj citata ---

Oprosti, ali to je tvoj posel, modernatori su tu da tu granicu ljepo označe.

cameosb:
molio bih eladia samo da kad procita iznese svoj stav i da onda temu zakljuca jer ce pocet prepiranja sto nema smisla

steeef:
@ cameo,na tvoj post sam odgovoril na tvom nivou.
ako mi eladio veli koi je gazda da se njemu nemoram opradavat onda se bome nemoram ni tebi ni nikom drugom.
ali da ponovim;
to kaj si ti napisal da je ko babina pička nema veze s temom..obrisal sam pa si napisal opet i opet..obrisal sam sve daljnje rasprave,moje i tvoje i s njima ćosin komentar,slučajno.
onda si ti počel srat da se kurčim jer sam mod pa brišem kaj mi nepaše,na to sam rekel da jesam mod i da ak niš drugo morem obrisat komentare tipa tvoje(babina pička itd) koi nezanimaju ni mene ni one koi čitaju teme i koi su protiv pravila koja ti sa svakim postom namjerno kršiš..
mislim neznam ja ko je tu u krivu,ti koi si pisal prostačke i nekulturne komentare protiv pravila ili ja koi sam to čistil i sklonil kak nalažu pravila.
al ok,sad budemo onda bolje gledali na sitnice i svako prekršeno pravilo bude sankcionirano.

--- Citat: danc00 - 23 Prosinac, 2011, 15:55:52 ---Oprosti, ali to je tvoj posel, modernatori su tu da tu granicu ljepo označe.

--- Kraj citata ---

granica je ljepo označena i određena pravilima vlasnika foruma,moderatori su tu da ta pravila održavaju i da forum bude u skladu s pravilima.
da ih čitate i držite se istih,mi moderatori nebi imali posla nit bi ikog trebalo bannat,opominjat itd..
kak se veli,kak si napraviš tak ti bude.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju