Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
prituzba na stefa
Deny:
neznam sto je stef kome skrivio ali po meni je ful korektan mozda i korektni od drugih moderatora,oni banaju bez opomene :toothy12: dok stef da opomenu(dobro mozda i po nekoliko puta) :toothy11:
Grale:
meni nije jasno zašto sad svi tu kukaju i da se tak izrazim,seru,po štefu...i meni je izbrisal par postova u njegovoj temi jer sam gluposti napisal...koje nisu imale veze s temom...izbrisal mi je oglasa kojeg sam postavil,niti minuta nije prošla,zašto?jer sam stavio link od njuškala...otvorio novi oglas,uploadal slike i gotovo...opomenul me na pm i sve pet...nit sam se bunil,cmizdril nit neznam kaj...samo radi svoj posel...gledam neke oglase,pogotovo dok sam prek moba, i onda stavljaju linkove od njuskala,i onda mi otvara po tri dana i odustanem,a ko zna možda bi kupil nekaj od toga...da se još nadovežem na štefa,kaj god sam ga pital na pm,uvijek mi je odgovoril i pomogel,također i u nekim temama...a vi svi pzdite jer vam je par postova obrisal i opomenul vas(neke nakon više opomena banal)... tolko od mene :hello:
cameosb:
na ove komentare nekih se necu ni obazirati jer je stef dobar prema svima dok mu ne stanu i na najmanji zulj, tako je i sa mnom bio super dok nisam napisao da mu felga izgleda ko babina pi...
e tu se on nasao uvrijedjen i okrece plocu a to je prva velika greska moda, pametni ce znati tocno koja i zasto
ovaj post pisem eladiu naravno
daklem, eladio ne mozes mi reci da je sve u redu i da se JA bunim bezveze kad se u ovoj temi javilo ako ne i 10 ljudi, nisam srao protiv nijednog moda ako si skuzio
stef ne smije tako reagirati, jer bi onda SVI mogli bit modovi i ne bi bilo uvjeta, uostalom tako nesto pise u pravilniku za moda
kako bih ja to rjesavao? jednostavno, nek ne uzima previse na k srcu i nek nije toliko osjetljiv na taj android vxr, znam ja da je tu trud i sve ali kako je on pisao milijun puta prije, projekt je tu da se komentira
napisao sam nesto prostacki, ok, upozorio me, ja sam smatrao da to mogu opet napisati, ok nek je opet obrisao
ali pobrisao je i ostalim i to nepotrebno
i na kraju jos napise da je on mod da moze sa svojom temom sta hoce?? e tu mi je pukao film! a ti mi eladio reci jesam li u pravu
sta je on koji ku--- bolji od mene da moze a ja ne mogu, mod? ako je to zadatak i pravo moda onda ne znam cemu tvoji postovi da je ovo takav i takav forum
stef i ja smo bili sasvim ok, i onda se on jos nasao uvrijedjenim sto sam ga prijavio i umjesto da kaze kao MOD da je i on pogrijesio, ide mi se tu kurcit i vrijedjat daleko od teme
opet cu ponovit, nisam samo ja taj koji se bunio, nego ima ljudi koji se s tim nece zamarat, eto ja hocu, ide mi na onu stvar
tko ima nesta protiv mene neka kaze
i jos nesta samo mhru, tj anti
anto ti si dobar sa svima, sto je naravno nemoguce, mora bit netko da ti ne pase, tako da ti nemoj komentirat jer nisi kompetentan
dakle eladio zakljucak, prgavost i ja mogu sta hocu izbacit, malo razumijevanja za tuđa mislenja i ok
robert:
e cameosb, prostačite po temama i spamata ko vrntavi i onda se čudite što jedan mod popizdi i svoju temu generalno počisti?
samo kad se sjetim moje teme oko lune ili brave na daljinski za sic od vxra! samo neki vrntavi komentari i sprdačine!
da sam ja na mjestu glavnog admina (Eladio) ja bi bio još gori! mi moderatori smo definitivno premekani! treba pravila još postrožit!
B.E.R.O.:
--- Citat: robert - 23 Prosinac, 2011, 14:38:03 ---e cameosb, prostačite po temama i spamata ko vrntavi i onda se čudite što jedan mod popizdi i svoju temu generalno počisti?
samo kad se sjetim moje teme oko lune ili brave na daljinski za sic od vxra! samo neki vrntavi komentari i sprdačine!
da sam ja na mjestu glavnog admina (Eladio) ja bi bio još gori! mi moderatori smo definitivno premekani! treba pravila još postrožit!
--- Kraj citata ---
Roberte,a jel ti znas zasto postoje pravila i zakoni??!!
Da ih se krsi,i zaobilazi u velikom krugu!!!
;D ;D
Pa to je forum nije zatvor treba se sprdati,a boze moj uleti tu i tamo koja psovka.
Ljudi se mogu zezati samo rijetki mogu tu zajebanciju prihvatiti na svoj nacin!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju