Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
prituzba na stefa
daRio:
Nisam se htio mješati ali..........
Štef je prije svega dobar,smiren i tolerantan moderator i budite sretni da imate njega jer bi mnogi drugi bili stroži i ispljuskali bi vas za puno manje gluposti.,sa razlogom.
Btw, pročitajte pravila i njih se držite a Štefa ne prozivajte za budalaštine u koje ste se sami uvukli zbog vlastite bahatosti i forumske nekulture.
robert:
--- Citat: daRio - 23 Prosinac, 2011, 10:47:34 ---Nisam se htio mješati ali..........
Štef je prije svega dobar,smiren i tolerantan moderator i budite sretni da imate njega jer bi mnogi drugi bili stroži i ispljuskali bi vas za puno manje gluposti.,sa razlogom.
Btw, pročitajte pravila i njih se držite a Štefa ne prozivajte za budalaštine u koje ste se sami uvukli zbog vlastite bahatosti i forumske nekulture.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
mhr-team:
dokle će te više otključavati i zaključavati temu u stefu??
dečko je se dokazao da je uredan, pošten i da obavlja svoj moderatorski posao odlično...
čast izuzecima ali većina vas nešto seere i buni se a i ne znaju kako je nadzirati brdo tema i držati ih donekle urednim i čistim i brisati vaša kako bi šešelj iz haga rekao "goovna koja izaserete) ;D
i šta štefu i ostalim moderatorima to treba? da bez veze sat-dva dnevno gledaju po forumu i brišu gluposti?? i sve to za džabe...
i onda se bunite kad popusite ban a niste upravu... vrijeđate, psujete, prijetite, tra-la-la... i onda se pitate zašto ban? pa eto zašto JA osobno i drugi članovi ne dobijemo ban?? ajd se to malo pitajte...
ćao, pusa, bok...
štef rullez :headbang:
doritos:
Sa OLD SKUL BARABOM ( štefom) nemam problema čak niti ja koji znam povremeno dosta spammati i zajbavat :dontknow:
Lik je ok, uvijek netko nekome ne odgovara nit mu se svidjaju njegove osobine al jbg sta je tu je.
Ja s njime nemam nikakvih problema niti sam ikada imao. Budi ok i posten prema drugima, BUDI DRUG NA MS FORUMU i sve će da bude OKEEE :icon_biggrin:
B.E.R.O.:
--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2011, 12:18:01 ---Lik je ok, uvijek netko nekome ne odgovara nit mu se svidja njegove osobine al jbg sta je tu je.
Ja s njime nemam nikakvih problema niti sam ikada imao. Budi ok i posten prema drugima, BUDI DRUG NA MS FORUMU i sve će da bude OKEEE :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Eto cura gore je sve rekla!!! (da ti objasnim ono cura,imas curu u avataru ;D )
Dobar je Steeef-ek,a boze moj nitko nije savrsen!!!
:icon_thumright: ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju