Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

prituzba na stefa

<< < (6/17) > >>

Dugi13:
i ja se slažem sa svima! :notworthy: i ja sam dobio bann za jedan komentar bez upozorenja i objasnjenja na koliko dugo i isto sva sreca pa imam efz-a na facebooku pa mi je on rijesio to!

igor.sb:
jedini razlog zast se zalite na stefa (izuzev njegove teme) je to sto on jedini radi ono sto bi i ostali moderatori trebali

znaci nema pisanja u temema dobri i losi trgovci, ako nemate ama bas nikakve veze s prozvanim clanom
nema spama u projektima
ne bi trebalo biti spama nigdje osim u offu

toleriralo se max sve svima, vidi se nasta lice projekti, primjer antina tema, koja je opet puna spama i nakon upozorenja, al to vecinu veseli, pa jebi ga, nek se deca vesele

robert je isto radio sto sad stefek radi, pa se nitko nije bunio, naviknite se

dosta vas je dobilo banova u temama losi i dobri trgovci i zbog spama u projektima, go-go runner zbog oglasa jer je bezobrazan i namjerno to radi, a sto puta je receno, i nema smisla svakog pojedinacno upozoravat

dobijes ban pise ti gore zasto, svaki takav ban traje min i max 48h  :icon_thumright:

stef je BOG  :dontknow:

BlackNaranča:

--- Citat: cameosb - 15 Studeni, 2011, 13:25:26 ---mislio sam bit vulgaran i napadat ali necu, napisat cu smireno

jel ovaj forum toliko propao da se moze brisati i editirati kako kom padne na pamet?

decku se ne sviđa sto ljudi pisu da felga ne stoji i onda brise postove, i jos napise da je njegova tema i da moze sta hoce, ajd onda cu i ja svoju otvorit pa cu i ja trazit brisanje i editiranje
mislim stvarno to nisam ocekivao od nekog sa 24+
nije ni cudo sto se pola ljudi pokupilo, ionako citam samo offtopic, ali nekad puknem na ovakve gluposti

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

^^GlavonjA^^:
dajte još malo pa da se još valjam od smjeha!!!  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:  :laughing1: :laughing1: :laughing1: :laughing1:

na ovom forumu su fakat 90% deca koja stalo seruckaju neki k, spamaju bzvze, i na kraju se žale...ovaj ovo meni ja sam njemu ono....ma LOL....da se ponašate u skladu s pravilima foruma do ovog ne bi došlo....stvarno ne vjerujem. regan sam na gro foruma...al ovo je jedini gdi se klinci žale, vređaju i prave pametni, pardon najpametiniji!!!

a kaj se tiče teme vxr?...a kaj bi trebal pustit da se spama i da bude 200 nepreglednih i nekorisnih stranica kak kod gagija...ne kužim!  :dontknow:

P.S dobro sam se nasmijal!!!!  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

B.E.R.O.:

--- Citat: Rox-Rab - 15 Studeni, 2011, 17:31:14 ---na srecu sam imao mail od efz-a pa sam s njim to rijesio

--- Kraj citata ---

--- Citat: dugi13 - 15 Studeni, 2011, 19:11:00 ---i isto sva sreca pa imam efz-a na facebooku pa mi je on rijesio to!

--- Kraj citata ---
Meni se cini da je EFZ dobra dusa ovoga foruma!!!!
 ;D
Nekakva suprotnost od ...
 :toothy3:

--- Citat: igor.sb - 15 Studeni, 2011, 19:32:34 ---toleriralo se max sve svima, vidi se nasta lice projekti, primjer antina tema, koja je opet puna spama i nakon upozorenja, al to vecinu veseli, pa jebi ga, nek se deca vesele

--- Kraj citata ---
Pa ja da nema spama u Antinoj temi .... pa ja neznam sta bi ja bih umro!!!
 :visi: :visi:                                        ;D ;D
Pa nema mi nista ljepse na forumu nego kad se ljudi zajebavaju i zezaju jedno druge.
Antina tema nebi bila to sto je da nema spama,bila bi bezveze,da nema par pojedinaca koji se zajebavaju da se mozes nasmijati i sve ovaj forum bi bio jos jedan forum bezlican bezveze nesto kao motori.hr.
Bez duse,nesto poput fejsbuka!!!
Dobro treba postojati reda,ali braco drugovi ne pretjerujte budite korektni prema svojima kolegama drugovima!!!!
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju