Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

prituzba na stefa

<< < (7/17) > >>

vanjossi:
nije vezano za temu

pogledam rubriku prodaja dijelova, član Rox-Rab otvorio cca 7 oglasa za prodaju mina dijelova, umjesto da je sve grupirao u jedan

ja da sam mod dodjelo bi ban  :dontknow:

Nix666:

--- Citat: igor.sb - 15 Studeni, 2011, 19:32:34 ---jedini razlog zast se zalite na stefa (izuzev njegove teme) je to sto on jedini radi ono sto bi i ostali moderatori trebali

znaci nema pisanja u temema dobri i losi trgovci, ako nemate ama bas nikakve veze s prozvanim clanom
nema spama u projektima
ne bi trebalo biti spama nigdje osim u offu

toleriralo se max sve svima, vidi se nasta lice projekti, primjer antina tema, koja je opet puna spama i nakon upozorenja, al to vecinu veseli, pa jebi ga, nek se deca vesele

robert je isto radio sto sad stefek radi, pa se nitko nije bunio, naviknite se

dosta vas je dobilo banova u temama losi i dobri trgovci i zbog spama u projektima, go-go runner zbog oglasa jer je bezobrazan i namjerno to radi, a sto puta je receno, i nema smisla svakog pojedinacno upozoravat

dobijes ban pise ti gore zasto, svaki takav ban traje min i max 48h  :icon_thumright:

stef je BOG  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ali nema smisla upozoravati ljude po inboxu zbog komentara u offtopicu u kojeg si stavil samo jedan smajlić koji se može protumačiti na više načina i onda si ga on protumači na krivi jer taj dan nije dobre volje
da ne bi bilo zabune, nemam ja ništ protiv štefa, ali treba malo popustiti i ne pisati da bude pobrisal komentare jer mu se ne sviđaju....ako nije htio da mu se komentira skut i ako ga nije briga, mogao je zaključati temu i samo refreshati dok napravi nkj novoga

još jedanput, nemam ništ protiv njega, ali ne treba skakati na svaku sitnicu, znam za jedan forum s kojeg se ekipa pobrala zbog toga

stay tuned  :headbang:

Deny:
ma pricajte sta ocete,stef radi svoj posao kako bi trebalo ,kad pogledas koliko spama ima to je ok i drugi moderatori bi trebali tako   :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: vanjossi - 15 Studeni, 2011, 19:54:14 ---nije vezano za temu

pogledam rubriku prodaja dijelova, član Rox-Rab otvorio cca 7 oglasa za prodaju mina dijelova, umjesto da je sve grupirao u jedan

ja da sam mod dodjelo bi ban  :dontknow:

--- Kraj citata ---

otvorio je 3 nove teme za svaki centralni
daj nemoj me jebat

mnogi imaju dosta tema, al on je rekorder, svaki federcic ima tema, svaka dizna ima tema

ice to u max 2 teme

kom ne pase, ima pravilnik trgovine, pa nek procita, zasto!

--- Citat: Nix666 - 15 Studeni, 2011, 19:58:04 ---ali nema smisla upozoravati ljude po inboxu zbog komentara u offtopicu u kojeg si stavil samo jedan smajlić koji se može protumačiti na više načina i onda si ga on protumači na krivi jer taj dan nije dobre volje

--- Kraj citata ---

dobro ovo stvarno nema smisla

luna500rr:
nemojte tako na rox-raba, virujen da 80% ekipe nezna pol pravila na trznici :toothy11:
a stef je majka, robi je isto takav bio, kad sam ja tek dosa pisa bi postove koje veze s vezom nemaju tj spama bi kako samo ja znan :toothy12:
robi bi posla poruku, pobrisa spam i zivili :icon_biggrin:

mada opet nije isto spam u stazicevoj temi i npr cjenjkanje po oglasima, mora bit razlike :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju