Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

prituzba na stefa

<< < (5/17) > >>

3alfa3:

--- Citat: B.E.R.O. - 15 Studeni, 2011, 18:49:05 ---A ja uopce ne psujem cak svake nedjelje idem na misu!!!
--- Kraj citata ---

Idu i popovi. Pa opet, neki od njih karaju deckice  :toothy12:

cameosb:
eto ispalo je da nisam bezveze usao u rasprave, da ne spominjem da sam i ja popio 2 3 bana zbog navodnog spamanja, mislim da jesam ali ono zbog totalnih gluposti
znas ono, gdje ima dima ima i vatre, a ovdje se puši jebiga
stef, vrati se na onog stefa kad si dosao na forum i bit ce kako treba, ako ti nije jasno koja je razlika uzmi svoj profil, i citaj postove od proslosti prema sadasnjosti, vidjet ces razliku

nemam ja nista protiv tebe, nit bih trebao imati, al brate znas dic zivac s glupostima, bahatošću, znas znanje ali get low

lijep pozdrav i moze lock

wonderkid:
B.E.R.O  neznam zkj se ti zalis,kolko vidim spamas vise od mene a ja spamam di stignem tak da mi je cudno to tvoje zaljenje sto brise i edituje postove,mislim kaj se svi tak zalite,spamate di stignete,da sef eladio ima vise vremena tu bi banove djelio sam tako kakve se gluposti pisu,ja podrzavam stefa,uvedite diktaturu ;D

p.s-manje vremena provodit na forumu vise s curama,frendovima...i sve ce biti smireno ;D

Go-Go RUNNER:
I ja popusim ban svako malo sta od igija sta od stefa ugl. nakupi ih se :( valjda s razlogom  ;D

B.E.R.O.:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Studeni, 2011, 18:52:41 ---Idu i popovi. Pa opet, neki od njih karaju deckice  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Kako znas??
Ali je dobra!!!
 :icon_thumright: ;D ;D

--- Citat: wonderkid - 15 Studeni, 2011, 18:59:10 ---B.E.R.O  neznam zkj se ti zalis,kolko vidim spamas vise od mene a ja spamam di stignem tak da mi je cudno to tvoje zaljenje sto brise i edituje postove

--- Kraj citata ---
Kud svi tud i mali Mujo!!!
 :toothy10: :toothy10:
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju