Dakle imao sam prometnu nesrecu 10.7.2011. Na raskrizju mi je covjek izletio i zabio sam mu se u zadnja desna vrata. Prvo sam cijelim tijelom poljubio auto pa onda u zrak, sva sreca bila je brzina negdje oko 70 km/h inace da je bila veca ne znam bi li ovdje sad ovo pisao. ZAVEZANA I INTEGRALNA KACIGA SPASILA GLAVU. S obzirom da je na motoru puknuo i savio se kostur, pukla felga itd. ja sam super prosao. Slomio sam srednji prst na desnoj ruci, kaziprst na lijevoj te na desnoj nozi 3 prsta, jos sam na desnoj ruci potrgo na 3 prsta tetive i na desnoj nadlaktici u predjelu bicepsa su mi velicine dlana presadjivali kozu. Kozu mi je skroz potrgalo nije bilo izgrebano nego potrgano, vidio mi se biceps cijeli i doslovno je krv spricala iz ruke (valjda kako sam poljubio auto zahvatilo se na vruci lim i pocupalo, a bio sam u kratkim rukavima). U bolnici sam bio 9 dana.
Sad me malo zanima koliko bi mogao dobit za ozljede? Ja sam vozio neregistriran motor bez plastika, posto nisam kriv njegovo osiguranje sve placa (nazalost euroherc), a ja cu dobit kaznu za voznju neregistriranog motora.
Da cujem malo vasa iskustva i vase misljenje kolko bi mogao dobit odstete.
Evo i dve slike tek toliko...cuvajte se na motorima...previse je nepazljivih vozaca u autima...i onda ce vam rec kao meni: "To mi je bio prvi prekrsaj" a ja sam mogo poginut, ostat invalid ili nedaj boze drugih posljedica...JEDNA POGRESKA JE DOVOLJNA ZA VELIKE POSLJEDICE...tako sam upoznao covjeka u bolnici koji je tamo od 10. mjeseca 2010. godine, takodjer nastradao na motoru (Nexus 250)...bolje da vam ne pricam sta mu je sve bilo i na kolko je operacija bio...dovoljno je samo da je u bolnici 10 mjeseci, a ko zna mozda je jos uvijek tamo...razmislite prije naginjanja u zavoju do bocne nogare, ulazenja u skare i ostalih nasih motoristickih adrenalinskih manevara...i ja sam bio divljak...ali ovo mi je bilo dovoljno upozorenje...nadam se da cu nekog malo potaknut na razmisljanje barem...veliki pozdrav
ova drugga slika nije za one slabijeg zeludca!!
http://img521.imageshack.us/img521/4059/dsc5158y.jpghttp://img213.imageshack.us/img213/7469/p7210198.jpg