da ne otvaram novu temu pa cu ovdje ....buraz me danas zvao pa prico snjim za neke dijelove pa pito me koje su cijene da zna koliko ce mi poslat otprilike ...ovako treba mi cijena u hr ....Malossi Sport 70,Malossi E5 Gljiva,Gume Pirreli Evo 21 zadnja i Evo 22 prednja za runnera novog,Kocione Plocice Ferrodo prednje i zadnje,Radilica Neka kao Topova sto je mislim otprlike ta cijena i koliko dodje topova?? trenutno runner ima 11000 Km...zanima me kad stavim ovo sve hocel biti potrebe da stavljam odma i radilicu drugu ...ili samo da promijenim lezaje i semeringe ??i koliko su oni para i koje marke ??ako bi uzimo uzimo bi C3 lezaje jer sam vidio da ih dosta hvalite a za semeringe ?? znam da nema tolike potrebe za radilicom novom ali ako cu je npr mjenjat na 15000 Km bolje sad uzet pa sve zajedno promijenit?? i dali i koliko % je to sve jeftinije da se uzme vani negdje npr italija ili njemacka ?? eto ako nije problem nekome da mi napise cijene svih tih djelova u hr i vani koliko bi % ispalo jeftinije...hvala unaprijed