I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ako ti se svidja, qpi, jedan je od boljih skutera, niko ti nece reci "nemoj"
rox je meni dobar scoot, a razmisli i o runneru , po meni je on No,1 izbor
Ne mogu ja da ti kazem sta TI da uzmes!! Uzmes ono sto ti se svidja, tj sta imas u planu, pa nam reci, pitaj, mi cemo da ti kazemo mane i karakteristike, pa ti odlucis!! Navedi sta bi pa se kuckamo ! I zajebi ovo sto ti pricaju da ide 120, 110 i ostalo, ne lozi se!!A kad cec pitas mene (nas) sta da uzmes, ja ti preporucujem RUNNER-a !!!
Citat: mali_odwaljiwac - 15 Ožujak, 2008, 22:41:15Ne mogu ja da ti kazem sta TI da uzmes!! Uzmes ono sto ti se svidja, tj sta imas u planu, pa nam reci, pitaj, mi cemo da ti kazemo mane i karakteristike, pa ti odlucis!! Navedi sta bi pa se kuckamo ! I zajebi ovo sto ti pricaju da ide 120, 110 i ostalo, ne lozi se!!A kad cec pitas mene (nas) sta da uzmes, ja ti preporucujem RUNNER-a !!!aha,a sta mislis o ovom sta dino ima aragon-cpi dao je 10000 za njega novog i da jos 4-5000stavim u njega dobro bi iso??
daj uzmi 2, samo nemoj da je secerni, brzo ode, lako ja nosac prepravim, ja mislim da ti serijala aragon ide isto oko 70/75 kmh kao i moj, ali to treva netko drugi potvrdit
onda radije kupi polovnog aeroxa i sredi njega! jer novi motor je šteta tunirati a i pod garancijom je!@ slow rider: onda kupi i meni jednoga
ma nemam pojma što si sve napravio na skuteru ali onaj šus pri startu je genialan!
Citat: robert - 15 Ožujak, 2008, 22:58:09ma nemam pojma što si sve napravio na skuteru ali onaj šus pri startu je genialan!Imam malo pretvrde federe sada, a nemogu nac gdje imaju sport paket federa, a nemogu nac i 140kn bas To je sus sa okretajima, bolji je onaj sa momentom...