ja nevjerujem kakih morona ima na svijetu.ebete mi sve.bas ste ono ko sa selendre.
lijepo vam je ulizivanje eladiju kad stavi fensi smensi slikice da se vide,kad netko ostavi poruku.taki mozete odmah na k****.
a ja koji sam tu od svetog isusa(forum je imao novi post svakih 20 dana, kad sam ja dosao),nemam prava ni 000000000000000,1 posto jebenih.
da sam na vasem mjestu ja bi se samozapalio i bio u vjestima(samim time korsiniji),a ne owako bezobrazno krasti kilobajte na netu i kisik drugim,pametnijim ljudima.
recite da se serem,al je tako.fkt nema pojma 3% foruma o tome kako i što se radi na netu.
ja osobno vrištim,kad vidim ovakve akcije da se ne prihvaćaju.prvo što bi protivnicima ovoga zalijepio takvu traju bananu,a drugo bi vas natjerao da se zapitate što vi radite od ovog foruma.cirkus,farmu ili što?
iskreno ovo je sprdacina,ulizivanje eladiju i ostaloj fensy smensi ekipici.kako sam naveo.
svaštara.ROFL,doro ajd nek se ljudi druze (zdrave su neke teme),ali teme tipa brojanje i tako nabijanje postova je presmjesno,banana teska.mislim to brojanje sam polozi u prvom osnovne (barem ja,ako ste vi tek sad naucili svaka cast...)...
uziwajte i svaka cast.molim bananu iz neznam kojeg razloga.nadjite ga,spretni ste...